İstanbul Çekmeköy’de yer alan ofisi ile kısa sürede mobilya sektörüne adını yazdırmış ve kalitesini kanıtlamış olan Orça Mobilya, mutfak dolapları, genç odası takımları, ray dolaplar, yatak odası modelleri, banyo dolapları ve TV ünitesi modelleri ile dikkat çekmektedir.

Orça Mobilya Yatak Odası Mobilya Modelleri

Her evin hem en gizemli hem de en önemli odası yatak odalarıdır. Hem yatağın rahat olması, hem de odanın kullanışlı olması yatak odaları için olmazsa olmazlardır. Orça Mobilya yatak odası modellerinde özellikle kullanışlı olmanın üzerinde durulmuş, şık ve göz zevkine hitap eden mobilyalar üretilirken aynı zamanda kullanışlı ve rahat olmasına da dikkat edilmiştir.

Orça Mobilya yatak odası modellerinde dolapların genellikle ray dolap olması odaları hem daha geniş göstermeye, hem de odanın sıkışık ve kullanışsız alanlarını yok etmeye fayda sağlamıştır. Şık ve modern modellerin yanı sıra klasikten vazgeçmeyenler için avangart yatak odası modellerini de üreten Orça Mobilya, aynı zamanda isteğe göre evlere gelip ölçü alarak özel tasarımlar da yapmaktadır.

Orça Mobilya Mutfak Dolapları Modelleri

Evin en sıcak köşesi olan mutfaklar için de farklı tasarım mutfak dolapları modelleri Orça Mobilya içerisinde bulunmaktadır. Genellikle yatak odalarında gördüğümüz ray dolap modellerine yer verilmesi sebebiyle de hem daha şık hem de ergonomik mutfak dolaplarının yer aldığı Orça Mobilya’da Amerikan mutfak tasarımlarında ilgi çekici modeller bulunduğu gibi, kişiye özel ölçülere göre yapılan tasarımlar ve renk seçenekleri de bulunmaktadır.

Orça Mobilya Genç Odası Modelleri

Evin bir diğer odası da özellikle gençlerin sığınakları anlamına gelen genç odalarıdır. Orça Mobilya arasında genç odaları ile ilgili de birçok farklı model bulunmaktadır. Genellikle canlı renklerin bulunduğu bu standart modellerde tek kişilik yatak, iki kapılı gardırop, çalışma masası ve üstünde kapaklı kütüphane, komodin, tuvalet aynası ve şifonyer bulunmaktadır. Ancak isteklere göre ve ölçülere göre bu modellerde istenilen her türlü değişikliğin yapılması da Orça Mobilya’nın tercih edilme nedenleri arasında ilk sıralarda gelmektedir. Farklı desenleri ve çocuk odası modelleri ile de revaçta olan Orça Mobilya, müşteriye istenileni vermek konusunda elinden geleni yapmaktadır.