Yaz ayları yaklaşırken birçok kişi tatil planlarını yapmaya başladı. Eğer siz hala tatil planını yapmadıysanız yada henüz planınızı tamamlamadıysanız Bozcaada sizin için mükemmel bir seçim olacaktır. Ada herşeyi ile sizlere unutulmaz anılar bırakacaktır. Eşsiz doğası sizi büyülü bir yolculuğa çıkaracaktır. Tarihi ve kültürüyle inanılmaz deneyimler öğretecektir. Masmavi denizi ve eşsiz güzellikte koyları sizlere mükemmel bir tatil sunacaktır. Ada üzüm şarabıyla meşhurdur. Ünü çok uzak ülkelere kadar yayılmıştır. Adayı ziyaret eden yerli ve yabancı turistler için şaraplar harika ve farklı lezzetler sunmak için hazırlanmaktadırlar.

Adaya genel olarak feribotla gidilmektedir. Çanakkale’den her gün belli saatlerde seferler düzenlenmektedir. Konaklama imkanları çok geniştir. Çünkü ada gerçek bir tatil bölgesidir. Bu anlamda Bozcaada pansiyon seçenekleriniz çok çeşitlidir. Başlıca olarak Adonis ve Martı pansiyonlarını sizlere önerebiliriz. Bozcaada için hazırlanan www.bozcaadam.net sitesi mükemmel bir içeriğe sahiptir. Ada hakkında herşeyi bu sitede bulabilmektesiniz. Sizde adaya gitmek istiyorsanız ilk önce bu siteyi ziyaret etmelisiniz. Ayrıca adada çok fazla konforlu otel bulunmaktadır. Farklı büyüklüklerde ve farklı konforda Bozcaada otelleri seçenekleriniz mevcuttur. Bu otellerden başlıcaları Alize Otel, Adahan, Saklıbahçe, Eflatun, Katina ve Ahinos otelleridir. Bunun dışında daha fazla otel için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Alışılmış ve daha önce yaşadığınız tatsız tatil deneyimlerini unutun ve Bozcaada’ya gelin. Eşsiz ve unutulmaz bir tatil sizi bekliyor.