Yol “Senindi Benimdi” Derken Bir Can Gitti

Elbistan’da trafikte yol verme iddiasıyla başlayan tartışma ne yazık ki 1 kişinin hayatını kaybetmesiyle noktalandı. Boğazına aldığı ağır bıçak darbesi ile hastaneye kaldırılan özel güvenlik görevlisi yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama kurtarılamadı.

Kanla noktalanan korkunç olan Elbistan’da Yunus Emre (Saraykent) Mahallesi Hacı Esat Efendi Caddesi, Kentpark Merkez civarında meydana geldi. Kavşakta karşılaşan 2 araçta bulunanlar arasında yol verme iddiasıyla başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Şiddeti artan kavgada Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletmesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan İğde Kasabası nüfusuna kayıtlı Hasan Günay, bıçakla boğazından ağır yaralandı. Elbistan Devlet Hastanesine kaldırılan Hasan Günay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bir dönem AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulunda da görev yapan Hasan Günay’ın şok ölümü ailesi ve yakınlarının yanı sıra teşkilat tarafından da üzüntüyle karşılandı.

Olayın duyulmasının ardından polis ölüme neden olan kavşakta incelemelerde bulundu ve ipuçları topladı. Kavgada yer aldığı belirlenen O. Ö. isimli şahsın yakalanması için geniş çaplı çalışmalar başlatıldı. Elbistan’da büyük üzüntü yaratan olay, “Böyle ölüm olur mu?)” şeklide yorumlanırken, yaşanan kavganın can kaybıyla sonuçlanması ilçede şok yaşanmasına neden oldu.