12. Doğu Akdeniz Uluslararası Kafkas Kültür ve Sanat Festivali İptal Edildi

12. Doğu Akdeniz Uluslararası Kafkas Kültür ve Sanat Festivali İptal Edildi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Göksun Belediye Başkanlığının destekleriyle 14-15 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan “12. Doğu Akdeniz Uluslararası Kafkas Kültür ve Sanat Festivali”nin,...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Göksun Belediye Başkanlığının destekleriyle 14-15 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan “12. Doğu Akdeniz Uluslararası Kafkas Kültür ve Sanat Festivali”nin, ülkemizde son günlerde yaşanan ve yüreğimizi kanatan terör olayları nedeniyle iptal ettiğini bildirdi.

Festival Tertip Komitesi Başkanı ve Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ile Göksun Çerkes Kültür Derneği Başkanı Fatih Serin tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Göksun Belediye Başkanlığının destekleriyle 14-15 Ağustos 2015 tarihleri arasında Göksun Yantepe Mahallesinde düzenlenmek üzere hazırlık çalışmaları tamamlanan, Kafkasya ve Ülke genelinden pek çok sanatçının katılımı ile ilçemizde sanatı sevgiyle, kültürü dostlukla buluşturacak olan “12. Doğu Akdeniz Uluslararası Kafkas Kültür ve Sanat Festivali”nin ülkemizde son günlerde yaşanan ve yüreğimizi kanatan terör olayları nedeniyle farklı bir tarihte yapılmak üzere iptal edilmesi uygun görülmüştür.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.