Türkiye’nin en büyük ve en eski aydınlatma firmalarından biri olan Doğan Aydınlatma yenilikçi ve inovatif çalışmalarının meyvesini almaya devam ediyor.

Kurulduğu ilk günden beri en kaliteli ve en estetik aydınlatma ürünlerini piyasaya sürerek pek çok markanın aydınlatma ürünleri ihtiyacını karşılayan şirket tanıtım çalışmalarına fuarlar vasıtasıyla devam ediyor.

Aydınlatma ürünleri fuarına katılan Doğan Aydınlatma standı, fuarın en çok ilgi gören ve ziyaret edilen standı oldu.

Standa uğrayan herkes ürünlerden çok memnun kaldı ve bol bol fotoğraf çektirdi. Katıldığı her fuarda benzer durumlarla karşılaşan firma yetkilileri bu duruma çok şaşırmadı.

Firmanın bir çok ürünü var her zaman her yerde kullanılabilecek ergonomik, birinci sınıf kaliteli malzemelerden oluşan ürünlerini pek çok otel, belediye ve özel mülk kullanıyor.

Ülkemizde aydınlatma sektörü henüz istenildiği seviyede olmasa da büyük ve kaliteleri firmaların sürekli gelişime açık çalışmaları ve iyi organize edilen fuarlar vasıtasıyla sektörün gelişmesi planlanıyor.

Özellikle yurtdışındaki büyük inşaat firmalarının dikkatini çeken firmalarımız mevcut durumdan çok daha iyi yerlerde olabilirler.

Doğan Aydınlatma gibi köklü şirketlerin bu kalitelerini yurtdışı pazarında da devam ettirmeleri için gerekli teşviklerin sağlanması gerekiyor, bu sayede firmalarımız daha hızlı açılabilir yurtdışı pazarına…