Maraşta Haber
Maraşta Haber

MHP’de Hızlı Çalışma Dönemi

Milliyetci Hareket Partisi Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanlığı Seçim Çalışmalarına Büyük Bir Hızla Başladı        Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Onikişubat ilçe başkanlığının seçim startı vererek başlatmış olduğu, seçim bilgilendirme ve istişare toplantısının geçtiğimiz günlerde Suçatı mahalllesinde birincisi, düzenlenen toplantının ikinci adımı olarak dönüklü (fatih) mahallesinde yapılmıştır.          Ev sahipliğini üslenen Milliyetci Hareket Partisi Kahramanmaraş Onikişubat ilçe […]

MHP’de Hızlı Çalışma Dönemi

13 Mart 2018 - 7:27A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Milliyetci Hareket Partisi Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanlığı Seçim Çalışmalarına Büyük Bir Hızla Başladı

       Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Onikişubat ilçe başkanlığının seçim startı vererek başlatmış olduğu, seçim bilgilendirme ve istişare toplantısının geçtiğimiz günlerde Suçatı mahalllesinde birincisi, düzenlenen toplantının ikinci adımı olarak dönüklü (fatih) mahallesinde yapılmıştır.

         Ev sahipliğini üslenen Milliyetci Hareket Partisi Kahramanmaraş Onikişubat ilçe başkanı sayın Mehmet Şeker, Kahramanmaraş İl Başkanı Sayın Ertuğrul Doğan, Kahramanmaraş Millet Vekili Sayın Fahrettin Oğuz Tor, İlçe Başkanlarımızdan Göksun İlçe Başkanı Sayın Fatih Üstün, Türkoğlu İlçe Başkanı Sayın Mansur Metehan, Pazarcık İlçe Başkanı Sayın Yusuf Şahin Ve Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Sayın Suat Silahlının katılımlarıyla mahalle temsilcilerimiz ve partimize gönül vermiş değerli hemşerilerimizle bir araya geldik.

        Milliyetci Hareket Partisi Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker; kıymetli dava arkadaşlarım ilçe başkanlığımızın seçimlere bir yıl öncesinden start vermesindeki sebep ilçemizin çoğrafi olarak geniş ve nüfusumuzun 408.000 olması sebebiyle değerli hemşerilerimize daha rahat ulaşabilmemiz için bölge bölge toplantılarımıza bu şekilde devam edeceğiz. Bölge bölge yapmamızın sebebi siz değerli hemşerilerimizin sıkıntılarını dinlemek ve çözüm üretmek adına buradasizlerin misafiri olduk. Milliyetçi hareket partisinin politikalarını anlatmak için huzurlarınızda ve tüm hemşerilerimize, seçmenlerimize ulaşmak adına programlarımızı sıklıkla yapmaya devam edeceğiz. Bizler liderimiz syn. Devlet Bahçeli beyin evlatları olarak milletimiz için çalışmalarımıza hız kesmeden, yorulmadan, korkmadan, partimizin politikalarını anlatmaktan vazgeçmeyeceğiz.  Kıymetli dava arkadaşlarım sayın genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin talimatları doğrultusunda ittifak süreci ve şeçimle ilgili bilgilendirmeleri il başkanımız sayın Ertuğrul Doğan bey ve millet vekilimiz sayın Fahrettin Oğuz Tor bey sizlere hitap edecektir. Mahallemizde ki sorunlar ve yapılması gereken yatırımlarla ilgili eksiklikleri dile getirmek adına sorularınız, konuşmalardan sonra alınacak ve ilgili makamlara bildirilecektir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder saygılar sunarım.

          Milliyetci Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan; Onikişubat ilçe başkanımız sayın Mehmet Şeker bey ve yönetimine bu güzide toplantıyı düzenlediği için kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiyenin geleceği ve bekası için ittifaktan başarıyla çıkmalıyız, ittifakı zedeleyici herşeyden kaçınacağız.

         Bazıları ittifakı baltalamak için hertürlü fitne, fesat ve iftiralar atmaktalar. Bizler ülkemiz için birlik ve beraberlik içinde seçimlerden başarıyla çıkacağız.

       tv ekranlarında sözde Akp yi destekliyor gibi gözüken yazar, çizer, yorumcular Akp ve Mhp ittifakının doğu ve güney doğu illerinde kürt oylarında düşüş olacağını söylüyorlar bunu söyleyenler iyi niyetli kişiler değildir. İttifakın oyları ve MHP’nin oyları güney doğu ve doğuda artacaktır. Çünkü PKK silah zoruyla oradaki vatandaşlarımızın oyunu PKK’nın siyasi uzantısına zorla oy verdiriyorlardı. Türkiye cumhuriyeti devleti çatısı altında yaşayan kürdü, çerkezi, lazı, sünnisi ve alevisi bizim kardeşimizdir. 

       Sayın cumhurbaşkanımız mersinde halkı bozkurt yaparak selamlamasını dahi farklı yerlere çekenlere sesleniyorum Türkiye cumhuriyeti devletinin cumhurbaşkanının Türklüğün simgesi olan bozkurt selamıyla selamlamasından doğal ne olabilir. Afrinde, Elbabta, Kerkük’te, Musul’da Türk vatandaşlarımızı görüyorsunuz bozkurt selamı yapıyorlar. Biz ülkücüler; makam değil her zaman vatan sevdasına düştük. Etrafımızda makam sevdasına düşenleride vatandaşlarımız görüyor. Liderimiz sayın Dr. Devlet bahçeli beyin herzaman uyarılarında haklı çıkmıştır. Bizim liderimiz; ‘’önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’’ diyen bir liderdir. Bizlerde liderimizin her zaman emrindeyiz. Saygı sevgi ve muhabbetle sizleri selamlıyor tekrar buluşmak dileğiyle Allaha emanet olun.

          Milletvekili sayın F.Oguz Tor kıymetli hemşerilerim öncelikle bizleri bir araya gelmemize vesile olan onikişubat ilçe başkanımız syn. Mehmet şeker ve yönetimine teşekkür ederim. Kıymetli kardeşlerim ülkemizin içinden geçti bu zorlu süreçte birliğimize ve beraberlimize gölge düşürmek isteyen şer odaklarına fırsat ve geçit vermeyen Türk milleti bugün de ülkemizi ve sınırlarımızı tehdit eden şer odaklarını temizlemek için Afrin de mücadele etmektedir. Şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. 18 mart 2018 de yapılacak olan kurultayımıza siz değerli kardeşlerimi davet eder sayın genel başkanımız devlet bahçeli beyin selamlarını iletmek isterim. Kıymetli dava arkadaşlarım ittifak sürecinde birlik ve beraberlik içinde çalışarak ülkemizin bu zorlu süreçten çıkarmak için mücadele edeceğiz. Bugün mecliste siz değerli hemşerilerimin haklarını sonuna kadar savunan bir kardeşinizim ama inan ki milliyetçi hareket partisine 1 milletvekili az, bu sayıyı yukarlara taşımamız gerekmektedir. Eğer sayımızı artırırsak o kadar çalışmalarımız da fazlalaşır. MHP 50 yıllık köklü bir çınardır, dün ne söylemiş ise bugünde aynısını söyler ve devleti ve milleti için yapılması gereken tüm fedakârlığı yapar. Bizler kimsenin çizgisinde olmadık, olmayıda asla kabul etmedik. Türk milletinin yanında ve haklarını savunan ve savunmaya devam edecek kutlu bir davanın temsilcileri olarak sizler için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Hafta içi meclis çalışmalarımız devam edecek seçimlerle ilgili 26 maddelik gündemle toplanacağız. Çünkü seçimlere 1 yıl kala kanunlaşması gereken maddeler meclisten geçecektir.

           İttifak konusunda geniş bilgiler veren millet vekilimiz vatandaşın yoğun ilgisizle karşılaşmıştır. Vatandaşlarının sorunlarını dinleyen syn. F.Oguz Tor sıkıntılarınızla bire bir yakından ilgileneceğim diyerek toplantı milliyetçi hareket partisine yeni katılan arkadaşlara rozet takılarak sonlanmıştır.

Vatandaşlarımızın genel sorunları;

 1-Bölgemiz 36.000 nüfusa sahiptir ama yatılı lisemiz yoktur. Gençlerimiz bu konuda mağduriyet yaşamaktadır.

 2-Yayla yolu olarak bilinen ugur böcekleri’nin olduğu mevki’nin yollarının açılarak asfalt yapılması.

3-Dönüklü mahallesin’den,  Osmaniye bahçeye giden bir  yol açılması halinde Osmaniye arası 35 km düşecektir .

4-bazı mahalle aralarında bulunan işlek yerlerde parke sorunlarının çözümü talepleri arasındadır. İlgili makamlara duyurulur.

                                                                                                           

                                                                                                                            MHP Kahramanmaraş Onikişubat ilçe başkanı

                                                                                                                                                                Mehmet Şeker

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan A...

AK Parti‘nin Kahramanmaraş‘ta ilçeler için belirlediği adaylar şu şekilde: Afşin: Koray KIRAÇ Andırın: Ahmet Sinan Gökşen D...

KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde işçi statüsünde, çalışan, Faruk Karakoç, Büyükşehir belediyesinin Elbistan’daki şubesinde hemşe...

BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ

Göksun’da hem pandemi döneminde hem de yaşamış olduğumuz 06 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde sahada aktif bir şekilde çalışan, ...

Bakanlar Değişse de Kahramanmaraş’ın Kaderi Değişmiyor Bakanlar Değişse de Kahramanmaraş’ın Kad...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun 23 Ekim’de yaptığı açıklamaya göre hızlı tren Kapıkule’den başlayarak İ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

318. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 318. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İslâmın beş şartı, Rabbim sorucu Bıkıp usanmadan tutsak or...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ