Maraşta Haber
Maraşta Haber

Ünal:“2024’e Kadar Şehrimizi Uçuracağız”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, memleketi Elbistan’da partililerle buluştu. Elbistan’ın geleceği için bir rüya takım oluşturduklarını ifade eden Ünal, “2024’e kadar şehrimizi uçuracağız” dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Elbistan’ın geleceği için bir rüya takım oluşturduklarını belirterek, “Biz Ankara’da, Hayrettin bey büyükşehirde, Mehmet Bey Elbistan’da inşallah hep beraber […]

Ünal:“2024’e Kadar Şehrimizi Uçuracağız”

22 Şubat 2019 - 21:39A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, memleketi Elbistan’da partililerle buluştu. Elbistan’ın geleceği için bir rüya takım oluşturduklarını ifade eden Ünal, “2024’e kadar şehrimizi uçuracağız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Elbistan’ın geleceği için bir rüya takım oluşturduklarını belirterek, “Biz Ankara’da, Hayrettin bey büyükşehirde, Mehmet Bey Elbistan’da inşallah hep beraber 2024’e kadar şehrimizi uçuracağız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Elbistan İlçe Teşkilatı’nda bir toplantı düzenledi. Ünal, ziyaretinde Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, belediye meclis üyesi adayları ve partililer tarafından karşılandı.

Teşkilat toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur’dan sonra söz alan ilk isim Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz konuşmasında şunları söyledi:

“ELBİSTAN’DAKİ DEĞİŞİMİ HERKES GÖRECEK”

“Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal’ın beyin şehrimize kazandırdığı önemli yatırımlar var. Fakat eksik olan bir şey var o da yerel yönetimler. Elbistan Belediyesi son dört buçuk yılda istediğimiz gibi hizmet üretemedi ve Elbistan’ımızı olması gereken yere maalesef taşıyamadık. Göreve geldiğimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör Bey ile ve Mahir Ünal ile el ele vererek Elbistan’ımızı şuan ki bulunduğu yerden kat kat yukarılara taşıyacağız. En kısa sürede Elbistan’daki değişimi herkes görecek. Hükümetimiz, Büyükşehir ve biz hep birlikte kenetlenerek 1 Nisan sabahı bir besmele çekeceğiz ve aziz Elbistanlı hemşerilerimize layık olduğu hizmeti en kısa sürede getireceğiz. Bunları yapmak için elimizde her türlü imkân var, bunları sadece iyi yönetmemiz gerekiyor.”

Daha sonra partililere hitap eden Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“EL ELE VEREREK TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

“Hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve Elbistan Belediyesi el ele vererek tüm sorunları hızlı bir şekilde çözeceğiz ve Elbistan’a gereken tüm hizmeti yapacağız. Açıklayacağımız projelerimiz ile Elbistan için ne kadar ciddi hizmetler yapacağımızı da kısa süre sonra göreceksiniz. Cumhur İttifakı olarak Elbistan’dan, Kahramanmaraş’tan alacağımız yüksek oyla da Cumhurbaşkanımıza gittiğimiz de şehrimiz için alamayacağımız hizmet olmadığına inanıyorum.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da, gerçekleşen hizmetleri ve yatırımları ele alarak partililere şöyle seslendi:

“BU MÜCADELE RECEP TAYYİP ERDOĞAN MÜCADELESİDİR”

“Yedi yıldan beri bir mücadele veriyorum. Bu mücadele, Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesidir. Çünkü bizler, Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları ancak onunla beraber ve onun istikametine dönük kutlu yürüyüşümüzle bir anlam ifade ederiz. Kendi nefsimize, hevamıza, hevesimize, arzumuza çıkarlarımıza meyletmeye başladığımızda bizim bir kıymeti harbiyemiz yoktur.

“NEFSİMİ YÜKSELTMEKTEN ALLAH’A SIĞINIRIM” 

Mahir Ünal’ı çıkarın AK Parti’nin kenarına koyun hiçbir anlam ifade etmez. Bizi bu millet seviyorsa Tayyip Erdoğan’la yol arkadaşlığımızdan ve Tayyip Erdoğan’la bu millete hizmetimizden dolayı seviyor. Nefsimi yüceltmekten Allah’a sığınırım.

“HEP BERABER 2024’E KADAR ŞEHRİMİZİ UÇURACAĞIZ”

Yedi sene önce geldiğimizde Elbistan ayrı bir diyar, Maraş ayrı bir diyardı. Şimdi geldiğimiz noktada hamdolsun tüm ilçelerimizde aynı hizmetin eşit şekilde dağıtıldığı bir yönetim var. Biz bir rüya takım kurduk, Hayrettin Bey, Türkiye’de belediyeciliğin duayeni. Kendisi Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetimler Politika Belirleme Kurulu üyesi. Türkiye’de tek belediye başkanı olacak. Bu ne demek? Ayda bir defa Cumhurbaşkanımızla toplantıya katılacak. Dolayısıyla meseleleri Cumhurbaşkanımıza doğrudan iletebilen ve bizimle beraberce koşabilen bir arkadaşımız olacak. Mehmet Gürbüz kardeşim ise, İller Bankasında genel müdür yardımcısıyken bütün belediyelere giden projeleri onaylayan ve bütçesini belirleyen kişiydi. Ben belediye başkanlarından proje istedim. Proje getirin para verelim, ödenek verelim dedim. Ama maalesef bazı arkadaşlarımız getirmediler, sunmadılar. Gaziantep AB fonlarından 40 milyon AVRO kullandı. Biz, iki kanatlı olup uçalım dedik. Hükümet hizmetlerinde Elbistan’ımızın aldığı hizmeti inanın birçok il almadı. Ama o kanadın yanında belediye kanadı olmayınca şehir uçmuyor. Şehri tek kanatla uçurmaya çalıştık. Hükümetle yerel yönetim bir araya gelip işbirliği yapmadığı zaman şehir ayağa kalkmıyor. Biz Ankara’da, Hayrettin bey büyükşehirde, Mehmet Bey Elbistan’da inşallah hep beraber 2024’e kadar şehrimizi uçuracağız.”

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yapan ve güzel hizmetler yerine getiren, halkın sevdiği Erol Üstü sevenlerini ...

“Gençler Kürsüde” Projesinin Türkoğlu ilçe Finali Yapıldı “Gençler Kürsüde” Projesinin...

Fikir Atölyesi Düşünce Derneği ve Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Gençler Kürsüde projesinin Türkoğl...

Elbistanlılar Kahramanmaraş’ta Birliktelik Sergilediler Elbistanlılar Kahramanmaraş’ta Bir...

Elbistanlılar, Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Kahramanmaraş Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlediği ̶...

Doğumda çocuğunu kaybeden acılı baba’dan sitem Doğumda çocuğunu kaybeden acılı baba’dan...

Afşin Devlet Hastanesinde doğmak üzere olan çocuğu vefat eden Kemal Aydın, Devlet Hastanesi Yönetimi başta olmak üzere, Siyasi Parti Te...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Senem Ayşe Anaokulu Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Yaptı. Senem Ayşe Anaokulu Gelen...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesinin gözde okul öncesi okullar...

Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu’nda 4006 Bilim Fuarı Gerçekleştirildi Mehmet Akif İnan İmam Hat...

Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu’nda öğretmenler ...

Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulundan Görsel Sanatlar Sergisi Şehit Ahmet Gülbahar Orta...

Kahramanmaraş Onikisubat Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu birb...

Süha Erler Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Muhteşem Yıl Sonu Resim Sergisi Süha Erler Anadolu Lisesi...

Onikişubat Süha Erler Anadolu Lisesi öğrencileri, Görsel San...

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğünden “Liselerde Bilim Uygulaması Sempozyumu” Kahramanmaraş İl Milli Eğ...

İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde, Kahramanmaraş Fen Lis...

“Bir Gülüşün Yeter” projesi Önsen Şehit Ahmet Altun ÇPAL de. “Bir Gülüşün Yeter&...

Onikişubat Önsen ÇPAL’ de “Bir Gülüşün YeterR...

Karşıyaka 15 Temmuz İlkokulu Okul Aile Birliği Kermes Düzenledi Karşıyaka 15 Temmuz İlkok...

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Karşıyaka 15 Temmuz İlkokulu Okul...

Mehmet Emin Akkurt’tan Kahramanmaraş’ta eğitimcilere Konferans Mehmet Emin Akkurt’...

Kahramanmaraş Öğretmen Akademileri – Yönetici Akademis...

Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulundan Dev Başarı. Muhsin Yazıcıoğlu Ortaoku...

KAHRAMANMARAŞ / Dulkadiroğlu Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulundan...

Ahmet Akküncü’den Teşekkür Ahmet Akküncü’den T...

16.05.2024 Perşembe günü yüreğimizde derin acılar bırakarak ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ