Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanı Hüdayioğlu: “Toplum Sağlığının Temel Taşlarıyız”

               14.Bölge Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanlığı Yönetim Kurulu, Elbistan ve Afşin’de faaliyet gösteren eczacılarla Elbistan Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafede bir araya geldi. Geniş katılımlı gerçekleşen geleneksel buluşmada konu hakkında değerlendirmelerde bulunan ve mesleklerinin önemine değinen Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanı Mustafa Hüdayioğlu, “Toplum sağlığının temel taşlarıyız” dedi. 14.Bölge Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanı Mustafa Hüdayioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Eczacılar Odası Elbistan Temsilcisi Mehmet Burak Batur, Elbistan ve Afşin’de faaliyet gösteren 70 eczacı ile ailelerinin katıldığı iftar programı anlamına uygun olarak gönül ve dostluk birliği içinde gerçekleşti. Yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada eczacılar bir arada olmanın güzelliklerini birlikte yaşadılar.

                Organize hakkında bilgilendirmelerde bulunan 14. Bölge Kahramanmaraş Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hüdayioğlu, yaşanan birlikteliğin ve buluşmanın önemine dikkat çekerek, zorlu ve meşakkatli bir meslek olan eczacılıkta görevlerinin ve hizmetlerinin önemine değindi. Başkan Hüdayioğlu, yaptığı değerlendirmede, mesleklerinin önemine de vurgu yaparak,

“Sağlık alanında insanlarımıza önemli bir hizmet sunuyoruz. Çoğu zaman zorluklar içerisinde de olsa fedakârlık içinde sunduğumuz hizmetlerle toplum sağlığının temel taşları olduğumuza inanıyorum. Tüm meslektaşlarımıza başarılar dileğiyle, aileleri ile birlikte mutlu ve sağlıklı yaşamlar temenni ediyorum” dedi. 14. Bölge Kahramanmaraş Eczacılar Odası Elbistan Temsilcisi Mehmet Burak Batur’da örnek bir ev sahipliğine imza atarak, destekleri ve iftar organizesine katkılarından dolayı Elbistan ve Afşin’de faaliyet gösteren eczacılar adına Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hüdayioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.