Elbistan’ın kenar mahallesinden geçerek ilçeyi ikiye bölen konumda bulunan Söğütlü Çayı bir can aldı. Serinlemek için Söğütlü Çayına giren 9 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi bir daha sudan çıkamadı ve hayatını kaybetti.

                Elbistan’da Tepebaşı mahallesinde medyama gelen korkunç olayda bir kişi hayatını kaybetti. Tepebaşı Mahallesinde yaşayan dedesini ziyarete gittiği ifade edilen giden ilköğretim okulu öğrencisi 9 yaşındaki Mulla Kiriz, serinlemek için girdiği suda boğularak feci şekilde hayatını kaybetti.

                Güneşli Mahallesi’nde oturan Mulla Kiriz, Tepebaşı Mahallesi’nde yaşayan dedesini ziyaret için gittiği yerde arkadaşları ile birlikte serinlemek için kıyafetlerini çıkararak Söğütlü Çayı’na girdi. Neşeli bir şekilde suya giren talihsiz öğrenci ne yazık ki bir daha daldığı sudan çıkamadı.

  1. sınıf öğrencisi olan Kiriz’in arkadaşlarının bağırması üzerine Söğütlü Çayı’na yakın yerde oturan vatandaşlar olay yerine gelerek suyun içerisinde hareketsiz şekilde duran Kiriz’in cansız bedenini sudan çıkarttı.
    112 Acil Servis Ambulansı ile Elbistan  Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kiriz, tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.Talihsiz çocuk ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.