Türk Eğitim Sen Elbistan Temsilciliği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla okul ziyaretlerinde bulunarak bayan öğretmenlerin günlerini içtenlikle kutladı. Türk Eğitim Sen Elbistan Temsilcisi Musa Demir, Dünya Kadınlar Günü ve bayan öğretmenleri ziyaretleri ile ilgili değerlendirmesinde, “Kadın öğretmenlerimiz baş tacımızdır” dedi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla, Türk Eğitim Sen Elbistan Temsilciliği anlamlı ve kapsamlı bir organizeye imza attı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle günün anlam ve önemi kapsamında Elbistan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile Fen Lisesini ziyaret eden Türk Eğitim Sen Elbistan Temsilcisi Musa Demir ve beraberindeki heyet, liselerde görev yapan kadın öğretmenlere başarı ve güzellikler temennisiyle çiçek ikramında bulundu.

Bayan meslektaşlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Türk Eğitim Sen Elbistan Temsilcisi Demir, günün anlam ve önemi ile gerçekleştirilen ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmelerde duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Türk Eğitim Sendikası Elbistan Temsilciliği olarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Elbistan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile Elbistan Fen Lisesine ziyaretlerde bulunarak bayan meslektaşlarımızın günlerini içtenlikle kutladık. Emektar ve çalışkan eğitim çalışanlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik.

Ayrıca öğrencilerimizle bir araya gelerek yemekte buluştuk. Günün anlam, önem ve güzelliklerini birlikte yaşadık. Bu güzel günde bu anlamlı organizeyi gerçekleştiren Türk Eğitim Sen Meslek Lisesi Okul Temsilcimiz Sayın Ömer Öztürk’e ve bizleri misafir ederek ağırlayan tüm meslektaşlarımıza şahsım ve sendikamız adına teşekkür ediyorum.”