Samsun’a atanan Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli onuruna Elbistan Fenerbahçeliler Şubesi tarafından anlamlı ve göz kamaştıran bir veda gecesi organize edildi. Elbistan Fenerbahçeliler Şube Başkanı Rıdvan Perktaş, Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Belli’yi tanımaktan ve dost edinmekten büyük onur duyduklarını ifade etti. Belli ise yaptığı konuşmada, “Görevim kadar dostluklarımda kutsalımdır” dedi.

                Elbistan Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafe’de gerçekleşen, büyük ve unutulmaz dostlukların sergilendiği veda gecesine; Samsun’a atanan Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Elbistan Fenerbahçeliler Şubesi Kurucu Başkanı Rıdvan Perktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri; Fidan Aksu, Muharrem Dedeler, Kuddusi Tasalı, Seyit Özkanlı, Veysel Mercan ile Fenerbahçe’ye gönül verenler ile Belli’nin yakın dostları yer aldı.

                Veda organizesinin açılış konuşmasını yapan Elbistan Fenerbahçeliler Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Özkanlı, “Sayın Doğan Bülent Belli, başarılı görevlerinin yanı sıra unutulmaz dostluklara ve Elbistan Fenerbahçeliler Şubesinin kurulmasına büyük katkı sağlamıştır. Kendisini bir dost olarak kabul ettik. Unutulması mümkün değildir” dedi.

                Daha sonra söz alan Elbistan Fenerbahçeliler Şubesi Kurucu Başkanı Rıdvan Perktaş yaptığı konuşmada, “Bu geceyi asla veda gecesi olarak kabul etmiyoruz. Sayın Belli’yi bir dost olarak Dünyanın diğer ucuna gitse onunla beraber olacağız. Elbistan’a hizmetleri ve Fenerbahçeliler Şubesine katkıları için yürekler dolusu teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

                Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli’de gönül dostlarına seslenerek, “Görevlerimin yanı sıra Elbistan’da büyük dostluklar kazandım. Elbistan’da güzel anılarım oldu. Yanımda olmanızdan onur duyarım. Gözüm arkada kalmayacak. Elbistan’ı ve sizleri çok seviyorum. Görevim kadar dostluklarımda kutsaldır” dedi.

                Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Perktaş, Belli’ye Şubeye katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi, Yönetim Kurulu Üyesi Fidan Aksu ise Elbistan anısına hediye takdim etti. Gecenin özel bir sürprizi ise Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hasanaki’den geldi. Hasanaki, Cumhuriyet Başsavcısı Belli’nin manşetten sunulduğu gazetenin birinci sayfasını fotoğraf olarak özel bir çerçeve içinde unutmamak ve unutulmamak adına hediye etti.