2015 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi‘nden Kahramanmaraş milletvekili aday adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Fatih Vicdan Türkiye geneli siyaset ve Kahramanmaraş odaklı sunumunu tüm Kahramanmaraş CHP örgütlerine sunarak ve ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam etmektedir.

Türkoğlu ilçesinde de sunumunu gerçekleştiren Fatih Vicdan parti örgütüne; iktidara gittiğimizi ve bu yolda her partilinin üzerine düşen görevleri olduğunu ve 7 Haziranda sandıklara da sahip çıkarak 8 Hazirana Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarıyla uyanacağımızı ve bu bilinçte çok çalışılması gerektiğini vurguladı. Vicdan partisinin gerek ekonomik gerek sosyal politikalarını örgüte aktararak seçim çalışmalarında  topluma bu vaatlerin temelleriyle anlatılması konusunda örgütü bilinçlendirerek seçim çalışmalarına start vermiş bulunmaktadır.

Ayrıca Fatih Vicdan; bizim bu çalışmalarımız milletvekilliği yarışında sıraya gelmek için değil, partinin iktidara gelmesi içindir diyerek muhalefet partisinde milletvekili olmaktansa partimin iktidarında bir üye olmak bile bana yeter amacımız makam mevkii değil amacımız 2015 genel seçimlerinde iktidar olmaktadır diyerek 2015 genel seçimlerinin önemini bir kez daha vurgulamıştır. Tüm bu çalışmalarını milletvekilliği sıralaması belli olduktan sonra sahaya inerek tüm Kahramanmaraş halkına anlatacağını ama öncesinde örgütün bu bilgilere ve vaatlere hakim olmasını ve sonrasında herkesin sahaya inmesi gerektiğini de vurguladı.