AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ecz. Hamit Bülent Eken Gönüllerde Taht Kurmaya Devam Ediyor

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ecz. Hamit Bülent Eken, Kahramanmaraş Merkez ve 11 ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretlerde olağanüstü ilgi ve teveccüh gördü. Bir dönem önceki Genel Seçimlerde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı olan, inanılmaz performansı ve çalışmaları ile büyük takdir toplayan Eken, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Seçimleri için gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş Merkez ziyaretlerinde siyasi ve odaları ziyaret eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili A. Adayı, Başarılı Siyasetçi ve İş Adamı Ecz. Hamit Bülent Eken, görüşmelerde büyük bir efor sarf ediyor. Gördüğü sıcak, samimi ve yakın ilgi karşısında azim ve umutlarının güçlendiğini ifade eden Eken, elde edilecek başarıların Kahramanmaraş’a, Afşin’e, Elbistan’a, Göksun’a, Çağlayancerit’e, On İki Şubat’a, Dılkadiroğlu’na, Pazarcık’a, Andırın’a, Türkoğlu’na, Nurhak’a ve Ekinözü’ne hizmet ve yatırım olarak dönüşeceğinden kimsenin şüphesinin olmamasını içtenlikle vurguladı.

Beyefendi kişiliği, siyasetteki dürüst ve tutarlı dik duruşu, saygınlığı ile her kesiminden büyük destek alan ve teveccüh gören AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili A. Adayı Ecz. Hamit Bülent Eken, gerçekleştirdiği, Kahramanmaraş Merkez, Afşin, Elbistan, Nurhak, Göksun, Andırın, Ekinözü, Türkoğlu ilçelerinde AK Parti İlçe Başkanlıkları, Sivil Toplum Kuruluşları, Oda, Dernek, Sendika ve Esnaflarla gönül gönüle sohbet ve görüşmelerle genel seçimlere güvenle hazırlanıyor. İl ve ilçelerde vatandaşlarla sa sıcak sohbet ve bilgi alışverişlerinde bulunan Siyasetin Temiz ve Güvenilir Yüzü AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili A. Adayı Ecz. Hamit Bülent Eken, kendisine gösterilen sevginin, ilgi ve alaka ile teveccühün herkese nasip olamayacağını belirterek, bu duygunu kendisini Kahramanmaraş’a hizmetler konusunda daha bir güven ve mutluluk aşıladığını belirtti.

Olağan üstü çaba ve performansla çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ecz. Hamit Bülent Eken, AK Parti İktidarına duyulan güvenle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı milli irade ışığıyla ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan gördüğü medeni cesaret ile yola çıktığını ifade ederek, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Kahramanmaraş hizmet ve yatırımlar insanı olarak milletvekili aday adayı olduğunu yineledi.