Kahramanmaraş Onikişubat Çukurova Elektrik Anadolu Lisesinde okul müdürlerine verilen 3. Aşama “Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu” devam ediyor.

HABERE AİT FOTO GALERİ!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim kurumlarına yeni görevlendirilen ve halen okul müdürlüğü görevini sürdüren yöneticilerin yürüttükleri görevlerde başarılı olmaları, vizyoner bakış geliştirebilmeleri, değişim ve gelişmeleri takip edebilmeleri, kişisel ve mesleki gelişmelerini sürdürebilmeleri bakımından, yöneticilik formasyonu kazandırmak amacıyla mahalli olarak üç aşamalı hizmetiçi eğitim düzenlenmesi” istenmişti. Okul müdürlerine 1. ve 2. Aşama seminerleri daha önce gerçekleştirilmişti. 3. Aşama semineri ise 14 Eylül 2015 pazartesi günü İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’un yaptığı açılış konuşmasıyla Çukurova Elektrik Anadolu Lisesinde başladı.

Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursunda okul müdürlerine Rehberlik ve Psikolojik danışma Hizmetleri, İnceleme ve Soruşturma Teknikleri, Bilişim teknolojisi ve MEBBİS Modülleri, Resmi Yazışma Kuralları, Özel Eğitim Hizmetleri, Fiziki ve Finansal Kaynakların Yönetim,  Mali Mevzuat ve  Okul Pansiyon Yönetimi konularında Maarif Müfettişleri, Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve bazı Okul yöneticilerince bilgiler verilmekte.

HABERE AİT FOTO GALERİ!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu, Onikişubat, Pazarcık, Türkoğlu ve Andırın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan bütün okul/kurum müdürlerinin zorunlu olarak katıldığı 14 Eylül 2015 pazartesi günü başlayan 3. Aşama “Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu” nun tamamlanmasıyla birlikte “Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu” tamamlanarak sona erecek.

HABERE AİT FOTO GALERİ!