Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Bozdere tarafından okul yöneticileri “taşımalı eğitim” hakkında geniş kapsamlı bilgi verildi.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Dulkadiroğlu ilçe Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda taşımalı eğitim yapan okul müdürleriyle bir araya gelen Dulkadiroğlu ilçe Millî Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Bozdere, 2017-2017 eğitim-öğretim yılında uygulanacak ve uyulması gereken taşımalı eğitimle ilgili bilgiler aktardı.

İhalelerin tamamlandığını, sözleşmelerin okullara gönderildiğine dikkat çeken Bozdere,  okulların sözleşmeye uygun olarak araç ve şoförlerin denetimlerini yapmaları ve yapılan denetimlerin okul müdürlerince rapor haline dönüştürülmesi gerektiğini belirtti.

Toplantının sonunda taşımalı eğitim modülünün tanıtımı yapıldı. Modül üzerinde okulların yapması gerekli işlemler uygulamalı olarak gösterildi. Toplantı soru-cevaplarla tamamlandı.

Toplantıya  Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Bozdere, taşımalı Eğitim şefi Ayla Atılgan,Taşımalı Eğitim Memuru Durdu Dilik ve taşımalı Eğitim yapan okulların yöneticileri katıldı.