Kahramanmaraş Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı Halk Ekmek Fabrikasına ziyaretler sürüyor.

İstanbul Halk Ekmek Fabrikası AŞ. (İHE) Özel Kalem Müdürü Deniz Özdoğan ve Kahramanmaraş Belediyesi Özel Kalem Müdürü Muhammed Fatih ERTAŞ Kahramanmaraş halkına kaliteli ve hijyenik şartlarda unlu mamuller sunan, yapmış olduğu uygulamalarla sektörde ilklerin öncüsü konumunda olan Kahramanmaraş Halk Ekmek Fabrikasına yaptıkları ziyarette Halk Ekmek Fabrikasında ki yenilikleri incelediler.

İşletme ve İştirakler Müdürü Dr. Ali Rahmi Kaya; İstanbul Halk Ekmek Fabrikası AŞ. (İHE) Özel Kalem Müdürü Deniz Özdoğan ve Kahramanmaraş Belediyesi Özel Kalem Müdürü Muhammed Fatih Ertaş’ a işletmeyi gezdirerek yapılan uygulamalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret esnasında bir değerlendirme yapan İstanbul Halk Ekmek Fabrikası AŞ. (İHE) Özel Kalem Müdürü Deniz Özdoğan; Halk Ekmek Fabrikalarının halka ucuz ekmek satmanın yanı sıra sektörde kalite ve denge unsuru olduğunu belirterek Kahramanmaraş Halk Ekmek Fabrikasının idari ve teknik kadrosu, teknolojisi, temizliği ve hijyeniyle Kahramanmaraş Halkı için bir şans olduğunu vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İşletme ve İştirakler Müdürü Dr. Ali Rahmi Kaya;“İstanbul Halk Ekmek Fabrikası Özel Kalem Müdürü Deniz Özdoğan Bey ve Özel Kalem Müdürümüz Fatih Ertaş Beylerin bugün Halk Ekmek Fabrikamıza yapmış oldukları ziyaret bizleri ziyadesiyle memnun etti, sizlerin de bildiği gibi İstanbul Halk Ekmek Fabrikası Türkiye’nin en önemli kazanımlarından ve sektörün örnek aldığı bir kurum, böylesine önemli bir kurumun fabrikamıza yapmış olduğu ziyaret elbette önemli, bu kapsamda bizlerde sayın müdürümüzün fikirlerinden istifade etik, kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.