Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın 200 milyon TL’lik yatırımla kente kazandırdığı Piazza Alışeriş ve Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek, işyeri sahipleriyle görüştü.

Doğrudan 2 bin 500 kişiye, dolaylı olarak da onbinlere istihdam sağlayan alışveriş merkezinin yöneticileriyle de görüşerek bilgi alan Başkan Poyraz, esnafa ise işlerin nasıl gittiğini sordu. Aldığı olumlu yanıt karşısında memnuniyetini dile getiren Başkan Poyraz, kentin böyle bir yatırımı çoktan hak ettiğini vurguladı.

Alışveriş merkezinin tüm katlarını gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Poyraz, bu yatırımın başka yatırımları da peşinden sürükleyeceğine inandığını belirterek, ”Kahramanmaraşımız büyüyor, gelişiyor. Biz de belediye olarak taş üstüne taş koyan her yatırımcıya kapımızı sonuna kadar açıyor, işlerini kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Başkan Poyraz, Piazza’nın bölgenin sadece ekonomisine değil, sosyal yaşantısına da katkı sunduğunu görmenin memnuniyetini yaşadığını kaydetti.