Elbistan ve bölgesinde yıllardır bölge tarımına ve çiftçisine başarılı hizmetler sunan Erdoğan Ticaret New Holland Traktör Bölge Bayi, 2014 Yılı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı çerçevesinde bir kez daha üzerine düşen görevi başarıyla noktalarken, üstlendiği ‘Tedarikçi Firma’ görevini yüz akıyla yerine getirdi.

62 çiftçiye tarım makineleri ve ekipmanlarının teslimatına katkı sağlayan Erdoğan Ticaret, çiftçilerin teslimat günlerine katkı sağlayarak, sevinçlerine ağırlama ile katkı sağladı.

Elbistan ve bölge çiftçisinin dostu olarak hafızalara yer edinen Erdoğan Ticaret New Holland Traktör Bölge Bayii, yüzde 50 devlet tarafından hibe edilen tarım makineleri ve iş aletleri dağıtım programı öncesinde, tedarikçi firma olarak görevini bir kez daha yerine getirerek, çiftçilerin mutlu günlerine katkı sağladı. Toplam 62 çiftçiye bahçe traktörü, çayır biçme makinesi, el traktörü, pancar söküm makinesi ve çeşitli araçların temininde tedarikçi firma olarak güven veren duruşunu bir kez daha kanıtlayan Erdoğan Ticaret, hak sahibi 62 çiftçiyi, teslimat öncesinde iş yerinin bahçesinde ağırladı ve hayırlı olsun dileklerini sundu.

Erdoğan Ticaret New Holland Traktör Bölge Bayii adına teslimat ve çalışmalar hakkında kamuoyuna ve bölge çiftçisine değerlendirmelerde bulunan, aynı zamanda Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı görevini yürüten Mehmet Erdoğan şunları söyledi:

“Yıllardır tarım sektörünün içindeyiz. Bölgesel ve ülke tarımının kalkınmasında büyük emekleri bulunan saygıdeğer çiftçilerimize devlet tarafından yüzde 50 hibe destekli projede yer alarak, tedarikçi firma olarak üzerimize düşen görevi yüz akıyla bir kez daha yerine getirdik. Yılların güvenine layık olmanın mutluluğu içindeyiz. 62 çiftçimize çeşitli tarım makinelerini ve ekipmanlarını şöleni andıran görkemli bir törenle teslim ettik. Bize duyulan güvene yine yıllarca layık olacağımız düşüncesiyle, Elbistan ve bölge çiftçisine araç ve makinelerinin hayırlı olmasını diliyorum. Bereketli, hayırlı ürünler ve hasatlar temennisinde bulunuyorum.”

Yapılan değerlendirmelerin ardından güven duyulan marka olarak çiftçileri kutlayan Erdoğan Ticaret New Holland Traktör Bölge Bayi yetkilileri mutlu ve umutlu günün anısına teslim aldıkları tarım makineleri ve araçlarının önünde günün anısına poz verdiler.