Kahramanmaraş’ta  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘mızın 100Yılı İl Programı Dulkadiroğlu  Ziya Gökalp İlkokulu tarafından hazırlandı. Dünyayı etkisi altına alan ve Ülkemizde de baş belası olan  Koronavirüs hastalığı ortaya çıkmamış olsaydı, bu program vatandaşların katılımı ile geniş kapsamlı yapılacaktı.

Sokağa çıkma yasağı, bir araya gelerek gösterilerin yapılmaması sağlığımız açısından yasaklanmasına rağmen İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz, İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerimiz, okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrenci ve  öğrenci velilerimiz bu önemli günü kutlamalıydı. Bu anlamda da çözüm üretmesini bildi.

Öğrencilerimizin okudukları coşku dolu şiirler, şarkılar ve oyunlar telefonla evlerden kayıt altına alınarak birleştirildi ve ortaya izlenmesi gereken program çıktı.  Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk’ün 1929 da çocuklara armağan ettiği bu bayram aynı zaman da , Dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye olarak 100. yılda da bu bayramı Coşku ile kutlamaya devam ediyoruz.

Ziya Gökalp İlkokulunun emek vererek hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 100. Yılı İl Programını izlemek için alttaki videoya dokunmanız yeterli.

İYİ SEYİRLER