Kahramanmaraş Dulkadiroğlu TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Milli Eğitim Bakanlığı Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından “Okulum Temiz Belgesi” almaya hak kazandı.

kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü ISG birimi tarafından görevlendirilen konusuna hakim, uzman denetçi Irem KÖSE hanımefendi tarafından yapılan denetim sonucunda Dulkadiroğlu ilçesinin en aktif ve hareketli okullarından biri olan TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ,Milli Eğitim Bakanlığı’nın her okula almasını istediği ‘ Okulum Temiz Belgesi’ ni almaya hak kazanmıştır.

Yapılan denetimde hem okulun hem de erkek öğrenci pansiyonunun istenildiği gibi salgın kurallarına uygun afişlerle ve levhalarla donatıldığı, sosyal mesafe etiketlerinin yapıştırıldığı, bütün bölümlere dezenfekte aparatlarının takıldığı görülmüştür.

 

Konuyla ilgili görüşünü aldığımız okul müdürü Huzeyfe TAHİROĞLU ise duygularını şöyle dile getirdi.

“Her şeyden evvel çok mutluyum.Bu belgeyi almaya hak kazanmamizda okul idarecisinden öğretmenine, yardımcı personelinden öğrencisine herkesin katkısı var.Biz her zaman güvenli okul,hareketli okul ve heyecanlı okul olduk. Şimdi bir de buna temiz okul belgesini ekledik. Kısmende olsa yüzyüze eğitime başladığımız bu günlerde okulumuza gelen öğrencilerimiz temiz ve hijyen okulda eğitim görmekte mutlu olduklarını bizlere defalarca bildirdiler. Eğitim önemli. Sağlıkta çok önemli. Ama en önemlisi sağlıklı bir ortamda eğitimin olması. Biz bu ortamı okulumuzda sağladık. Velilerimiz rahatlıkla öğrencilerimizi okulumuza gönderebilirler. Ben bir kez daha bütün okul içi paydaşlarımızı tebrik ediyorum.Şimdiki hedefimiz güvenli, sağlıklı, hareketli ve temiz okul hedefimizi devamlı hale getirmek.Bunu da yapacağız. Okulumuzu yerinde görüp yapıcı eleştirileri bekliyoruz.Okulumuzun web sitesininin ve sosyal medya hesaplarının ziyaret edilmesi okulumuzu tanımanıza katkı sağlayacaktır. Herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.”

 

 

https://www.facebook.com/tokikazimkarabekirmtal/

http://tokikazimkarabekirmtal.meb.k12.tr/