Kahramanmaraş Onikişubat İlçesinin gözde okul öncesi okullarından Süreyya Güneş Anaokulunda Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında minik öğrenciler tarafından etkinlik gerçekleşti.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5AS-9hjjA5M

ETKİNLİĞE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ÜSTEKİ LİNKE TIKLAYIN

Süreyya Güneş Anaokulu öğlenci grubu Melodi, Yıldızlar, Çilekler ve Nazar Boncuğu sınıfları öğrencileri öğretmenlerinin gözetiminde okul bahçesinde Cumhuriyeti konu alan şarkılar ve şiirler okuyarak anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasına müteakiben Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı  Melodi grubu öğlenci öğretmen Gülten Kalkan yaptı. Kalkan, Atatürk ve Cumhuriyetle ilgili mesajlar verdi.

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın peşinden Nazar Boncuğu Sınıfı: Biz Türk Genciyiz, Çilekler Sınıfı: Ay Yıldızlı Bayrağım, Yıldızlar Sınıfı: Cumhuriyet Özgürlüktür ve Melodi Sınıfı: Cumhuriyet Marşı Rondlarını gerçekleştirdiler.

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Kutlama etkinliklerini 3 güne yaydıklarını ifade eden okul müdürü Hatice Ermeydan, etkinliği izleyerk, etkinlik sonunda öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.