Dulkadiroğlu  İlçesi  Doğukent   Mahallesi’nde  bulunan  Yaşar  Gölcü   İlkokulu, 120 öğrenci ,4 öğretmen ,3 idareci ve bir grup  velinin katılımı ile değerler eğitimi kapsamında ‘’ BAYRAK ve VATANSEVERLİK’’ temalı yürüyüş gerçekleştirdi.

Okul bahçesinden hareket edilerek başlayan yürüyüş , Doğukent  Mahallesi’nde sürdürüldü. Mahalle sakinlerinin ve esnaflarının el sallayarak , alkış tutarak takdir ettiği yürüyüş ,İMKB Doğukent  Ortaokulu’na kadar devam etti. Okul müdürü Alaaddin KAYA  ve  müdür yardımcıları , öğrencileri okul  bahçesinde  karşıladı.Öğrencilerle söyleşi gerçekleştiren okul müdürü Alaadin KAYA’’Milli ve manevi duygularımızı harekete geçiren bu güzel yürüyüşü gerçekleştirmeniz bizi gururlandı ve duygulandırdı.Öğrencilerimizi vatanı uğruna canını seve seve feda ederek şehit düşen  atalarımıza layık olarak yetiştirebilmek çok önemli..Bu vatan hepimizin. Vatanımız tehlikeye düştüğü zaman bir an bile düşünmeden canımızı ortaya koyabilmeliyiz. Vatansever olmak bunu gerektirir.’’dedi.

    Yaşar Gölcü İlkokulu Müdürü Bekir GÜNEŞLİCE,’Milli ve manevi duygularımızı arekete geçirmek amacıyla BAYRAK ve VATANSEVERLİK yürüyüşü gerçekleştirdik.Vatanseverlik duygusunu yüreğimizde samimi bir şekilde hissetmeliyiz Bu vatan  hepimizin .Vazgeçilemez değerlerimizi kazandırabilmeyi amaçladığımız bu yürüyüşümüz dönüş yolunda mahalle sakinlerine hediye dağıtımı yapılarak sonlandırılacaktır. Bu etkinliğimize katkı sunan herkese çok teşekkür ederim ‘’dedi.

   Dönüşte öğrenciler ,hediye sepeti içine hazırladıkları vatan ve bayrak temalı sözleri mahalle sakinlerine ve esnafa hediye ettiler.