Kahramanmaraş-Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulu 1-B sınıfının küçük öğrencileri yılsonu etkinliğinde sergiledikleri performansla büyüklerden tam not aldılar.

Okul salonunda gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını okul müdürü Fahri Pehlivan yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Veliler,

Değerli öğretmen arkadaşlarım,

Sevgili öğrenciler,

Okul-Veli buluşması çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz yılsonu sınıf etkinliklerinden 1-B sınıfının hazırlayıp sunacağı, programa hoş geldiniz diyor selam, saygı, sevgi ve muhabbetlerimizi sunuyorum.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Biz okul olarak sizler veli olarak, ülkemizin geleceği konusunda görev ve sorumluluğumuzun bilincinde eğitim tecrübemizi sevgi anlayışımızla birleştirip “Bir sevdadır öğretmen olmak” dedik ve küçük yüreklere büyük umutlar aşılamanın heyecanıyla bu günlere geldik.

Bu zamana kadar eğitim-öğretim adına hedeflerimize ulaşmada, amaçlarımızın gerçekleşmesinde siz kıymetli velilerimizi hep yanımızda gördük, bu bize geleceğe dair daha da umutlandırdı, daha güzel çalışmalar için bizi yüreklendirdi.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Sizleri eğitim-öğretim adına her türlü kaygıdan, sancıdan kurtarmaya çalıştık, çalışacağız. Çünkü biz düzenli, tertipli bir eğitim ortamında seçkin eğitim kadrosuyla duyarlı velilerimizi aynı gaye etrafında birleştirdiğimize inanıyorum.

Sizi çocuklarımızla bırakarak programın hazırlanmasında emeğini esirgemeyen başta sınıf öğretmeni Vefa Yaşarer’e velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Bu konuşmadan sonra 1-B sınıfı öğretmeni Vefa Yaşarer yönetiminde kendileri minik ama yürekleri kocaman olan öğrenciler yeteneklerini sergilemeye başladılar. Geleceğin teminatı küçükler meslek grupları ile dikkat çekerken, oynadıkları halkoyunları, okudukları şiirlerle anne ve babalarının gönlünü fethetmesini bildiler. Bol bol alkış alan küçükler büyüklerini gururlandırırken zaman zaman güldürdüler, zaman zaman da duygulandırdılar.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!