Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün geliştirdiği ve İl Millî Eğitim Müdürlüğünün planlamaları doğrultusunda Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP) Mayıs Ayı faaliyeti kapsamında, önemli bir semineri hayata geçirdi.

KSÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nail YILDIRIM’ın katılımı ile 26/05/2021 Çarşamba günü saat 21.00’de online (çevrimiçi) olarak “Yönetimde Sorun Çözme-Eğitim Yönetimi ve Eğitim Yöneticisinin Millî, Manevî ve Evrensel Sorumlulukları” konulu seminer yapıldı. Yapılan seminere İl Millî Eğitim  Şube Müdürü Ramazan SERTPOLAT, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun KURT, Pazarcık İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet ÇİLO, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Faruk GÜNAY ile İlimize bağlı imam hatip okullarında görev yapan idareciler ve İlimize bağlı okullarda görev yapan öğretmenlerimiz katılım sağladılar.

 

 

İl Millî Eğitim Din Öğretimi bölümünce Prof. Dr. Nail YILDIRIM  ve katılım sağlayan değerli idareci ve öğretmenlere ilgi ve alakalrından dolayı  teşekkür edildi.