Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı kırsal kesimde bulunan Hacılar, Hacılar Lomlar, Kalekaya, Sadıklı, Sadıklı Yusuflar mahallelerinde bulunan okullara Onikişubat Kaymakamlığı ve Onikişubat Belediyesinin birlikte organize ettiği etkinlikle İlçe Millî Eğitim Müdürü Akif Bulut ve Şube Müdürü H.Emre Gökşen’inde katılımı ile eğitim araçları ve oyuncak yardımı yapıldı.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

İlçe Millî Eğitim Müdürü Akif Bulut ve Şube Müdürü H.Emre Gökşen okullarda , okul müdürü ve öğretmenlerle bir araya gelerek onların karşılaştıkları problemler ve çözüm önerileri hakkında hasbıhal yaptılar, başarı dileğinde bulundular.

Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Akif Bulut konu ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:

” Onikişubat Kaymakamlığı ve Onikişubat Belediyesinin birlikte organize ettiği etkinlikte Hacılar İlk/ Orta Okullarımızda öğrencilerimize hediye takdim edildi. Bu etkinliğe öncülük eden Kaymakamımız Sayın Serkan KEÇELİ Bey’e ve Onikişubat Belediye Başkanımız Sayın Hanifi MAHÇİÇEK Bey’e öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz.

Onikişubat ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimize Bismillah deyip başladık. İlk görevimize bugün İlçemizin en zor coğrafi şartlarında eğitim- öğretimin yapıldığı Hacılar, Hacılar Lomlar, Sadıklı köylerimizde bulunan Okullarımızda, Temel Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Hacı Emre Gökşen beyle birlikte ziyaretler yaptık. Bu okullarımızda fedakar bir şekilde çalışan öğretmenlerimizle hasbıhal ederek bu kutlu vazifenin bir neferi oldukları için hepsine en kalbi teşekkürlerimizi ilettik.” dedi