Kahramanmaraş Onkikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezine bağlı Kılavuzlu Millet Bahçesinde Kırğız Çadırında Giyim sergisinin yılsonu açılışı yapıldı.

16.03.2023 tarihinde usta öğreticiler, Ümmühani Ulum ve Sultan Odman gözetiminde 40 kursiyerin katılımı ile başlayan giyim kursu haftanın 5 günü saat Sabah 09.00 ila 16.00 saatleri arası gerçekleşti.

SERGİYE AİT FOTOĞRAF VİDEOSU İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=amsURnlQJSQ&t=35s

 

Serginin açılışı öncesi Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Mehmet Bülbül kursla ilgili bilgi verdi, peşinden Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü , “Kahramanmaraş Merkezl Depremlerden sonra büyük acı yaşayan insanlarımızı hayata hazırlamak bir nebze de olsa onları deprem sıkıntılarından uzak tutma için Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından bu tür kursların başlatıldığını” ifade etti.

Serginin açılış kurdelesi Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Mehmet Bülbül, AFAD Temsilcisi İbrahim Önder, kurs usta öğreticiler Ümmühani Ulum ve Sultan Odman ve kurum müdür yardımcısı Ayşegül Şahiner tarafından kesildi.

 

Ümmühani Ulum “ Depremden etkilenen ve çadıra yerleşerek hayata devam eden halkımızın giyim alanında da hayatlarına dokunmaya devam ediyoruz. Kursumuz 16.03.2023 tarihinde başlamış olup hala devam etmektedir. Amacımız yaraları sarmak bu kötü günleri hayat boyu öğrenme ve öğretmenlerimiz ile ve kursiyerlerimizin azmi ile atlatacağız” dedi..