Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi 21 Mayıs 2015 Perşembe günü ilimiz Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün toplantı salonunda “Müzik ve Şiir Şöleni” gerçekleştirdi.  

Şiir dinletisi öncesi açış konuşması yapan okul müdürü Hacı PARLAK, şairler ve yazarlar şehri olan ilimizde, şairlerimizi anmayı ve onların şiirlerini seslendirmeyi Sosyal Bilimler Lisesi olarak bize düşen bir görev olarak görüyor ve inşallah gelecek yıllar daha profesyonel şiir dinletileri sunmayı hedefliyoruz, dedi. 

Sosyal Bilimler Lisesi Edebiyat öğretmeni Belgin ARSLAN’nın hazırladığı şiir şöleninde öğrenciler, tanınmış şairlerin şiirlerini fon müziği eşliğinde seslendirdiler. Şiir dinletisi arasında okulun Müzik öğretmeni Münir DEDEOĞLU’nun yönetiminde öğrenciler, birbirinden güzel türküler söylediler. Şiir ve Müzik dinletisine, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver GÖKŞEN, şube müdürleri Süleyman DAL ve Hacı Emre GÖKŞEN; ayrıca Halk Eğitimi Merkezi müdürü Selahattin KILIÇKIRAN , okulun öğretmen ve öğrencileri katıldılar.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!