Kahramanmaraş’ın maden suyu, kıvrım tulumba tatlısı, tavası ve tertemiz havasıyla ünlü Ekinözü İlçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün bünyesinde KAMEK kurs merkezi salonunda açılan “Kadın Üst Giysileri Dikim Kursu” sergisi büyük ilgi gördü.

Serginin açılış kurdelesi Ekinözü Kaymakamı Muhammet Huzeyfe Onur, Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Akif Bulut, Ekinözü İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç ve Kursun usta öğreticisi Refika Kocakaya tarafından kesildi.

Serginin açılışı için KAMEK kurs binasına gelen protokol, öğrencilerin oluşturduğu mehteran ekibinin muhteşem gösterisiyle karşılandı. Mehteran ekibinin başarısı ayakta alkışlandı.

 

 

Sergide birbirinden güzel eserler gezilerek, bilgi alındı, Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Usta öğretici ve kursiyerleri ve onlara bu imkanı veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Recep Özer ve çalışma arkadaşları kutladı.

 

 

Buradan ayrılan protokol Ekinözü Halk eğitimi Merkezi binasında bulunan Halı Dokuma kursunu ziyaret ederek, çalışmaları yerinde gördü. Kursun Usta öğreticisi İsminur Atmaca’dan bilgiler alındı. Kursun öneminden ve devamı konusunda yardım yapılması dile getirildi.