Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde görevli aday öğretmenler okul dışı eğitim çalışmalarına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Valiliği Ziyaretleri ile devam ediyor.

Habere Ait Fotoğrafları Görmek İçin Tıklayın

Dulkadiroğlu Aday Öğretmenler Koordinatör Âdem AYDOĞAN başkanlığında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden aday öğretmenler kurum içindeki bölümleri gezerek buradaki iş ve işleyişler hakkında bilgi sahibi oluyorlar.

Farklı gruplar halinde katılan adaylara, Gel Sekreter Yardımcısı Züver ÇETİNKAYA ve Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin AĞIR, Belediye Başkanından başlayarak değişik kademelere kadar görev ve sorumlulukları ve belediyenin projeleri ve bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi veriyorlar.

Aday Öğretmenler Öğleden sonrada Kahramanmaraş Valiliğine ziyaret gerçekleştiriyor. Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İMAMGİLLER, Vali Beyin görevi ve sorumlulukları, vali yardımcılarının görevleri hakkında aday öğretmenleri aydınlatırken Sunu eşliğinde Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili eğitim-öğretimle faaliyetlerini konusunda bilgi veriyor.

Aday öğretmenler gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerle ilgili olarak bilgi ve tecrübe edinmiş oluyorlar.