Başarının Değişmeyen Ad Özel Elbistan Yıldız Ortaokulu 2016-2017 eğitim öğretim yılında yapılan ve 7 ağustos da açıklanan teog yerleşme sonuçlarında yine büyük başarılar kazandı. Sınav sonuçlarını değerlendiren okul müdürü Nurullah Çelebi KÖKER Özel Yıldızda başarı bir zorunluluk diyerek şunları söyledi.

     Değerli Elbistanlılar,

     2016-2017 Eğitim-öğretim yılında merakla beklenen ortak sınavlar yerleştirme sonucu 7 ağustos da açıklandı. Sınav sonuçlarını incelediğimizde okulumuz yine büyük bir başarı daha kazanmıştır. Nisan ayında yapılan 2. ortak sınav sonuçlarında 18 öğrencimiz tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye derecesi kazanmışlardı. Bu gün yerleştirme sonuçlarına baktığımızda yine öğrencilerimiz ülkemizin en güzel okullarına yerleştiklerini görüyoruz.

     2016-2017 Eğitim öğretim yılında 125 öğrencimizi okulumuzdan başarı ile mezun ettik. 67 öğrencimiz devlet fen liselerine, 2 öğrencimiz sosyal bilimler liselerine, 3 öğrencimiz özel fen lisesine, 39 öğrencimiz anadolu liselerine,14 öğrencimizde çeşitli mesleki teknik anadolu liselerine yerleştiler. Burada önemli olan mezun ettiğimiz öğrencilerimizin yarısından fazlası devlet fen liselerine girmişler, ayrıca öğrencilerimiz kendi tercihlerine yerleşmişlerdir.

     Bu sonuçlardan da anlaşıldığı gibi Özel Yıldız Eğitim Kurumlarında başarı bir zorunluluktur. Biz bu anlayışla eğitim-öğretim faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

    17 yıllık eğitim-öğretim tecrübemizi ve başarılarımızı yeni açtığımız Fen ve Anadolu Liselerine taşıyarak devam edeceğiz.

     Bu başarıda emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyor, öğrencilerime başarılarının devamını diler, tüm halkımıza saygılar sunuyorum dedi.