Kahramanmaraş – Onikişubat Ali Sezai Efendi İlkokulunda,  Aile Birliği, okul yararına çeşitli gıdalardan oluşan HIDIRELLEZ kermesi düzenlendi.

Habere Ait Fotoğraflar

Onikişubat Ali Sezai Efendi İlkokulunda okul bahçesinde düzenlenen  bazlama, yöresel yemek çeşitleri ve  pasta ve kek türü tatlılı yiyeceklerden oluşan HIDIRELLEZ kermesİ şenlik havasında geçti.

Bir açıklama yapan Okul Aile Birliği Başkanı Zehra ESKİHİSARLI, HIDIRELLEZ kermesimizi Yönetim kurulumuz ile Okul yönetim Ekibimiz ile birlikte kararlaştırdıklarını, kermesin Okul veli İşbirliği içinde hazırlandığını belirterek, satıştan elde edilecek gelirin okulumuzun eksikliklerinin giderilmesinde kullanacaklarını söyledi.

Kermese öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösterdi. Öğrenciler kermeste eğlenerek baharın gelişini ve canlılığını temsil ederek. Baharın tembelliğini de üzerlerinden attılar.

HIDIRELLEZ kermesimize KSÜ Rektör Yardımcısı Prof Dr.Fatih KILL,İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa DURAN çevre okul müdürleri de katılarak destek verdiler. Okul Müdürü Selahittin KILINÇKIRAN ,HIDIRELLEZ kermesini düzenleyen okul aile birliği yönetim kuruluna, Katkı ve Katılım Sağlayanlara, velilerimize desteklerinden dolayı ve bu manevi havayı yaşatan,samimi duygularla hareket eden herkese  teşekkürlerini sundu.