24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Namık Kemal Mahallesi Melek İpek İlkokulu Müdürü Erol Yorulmaz, Müdür Yardımcısı Emre Kocabaş, Osman Orhan, Koordinatör Nuh Akkurt ve Okul Temsilcisi Başkanı Suna Buket Keskin Abbaslar İlkokuluna anlamlı bir ziyarette bulundular.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Bu okulumuzun on öğrencisi bulunmakta olup okul öğrencilerine eğitim materyalleri, çeşitli hediyeler ve bir buket çiçeğimizle birlikte hediyelerimizi takdim ettik.

Okul Temsilci Başkanımız Suna Buket Keskin genç öğretmenimize çiçeği takdim ederken öğretmenimiz “Dokuz yıllık meslek hayatımda ilk defa böyle bir tablo ile karşılaştım. Çok duygulandım.” Diyerek duygularını ifade etti.

Öğretmenimizin bu duygu dolu hali bizi de duygulandırdı. Günümüzün anlam kazanmasına vesile oldu. Bu duygu yoğunluğu ile okulumuzdan ayrılarak Şehid Meslektaşımız Hanifi Çakallıoğlu’nun makamına ziyarette bulunduk.

Şehidimize karanfillerle birlikte dualarımızı ikram ettik.2023 Türkiye’sinin kutlu yolunda yürürken Şehidimizden helallik istedik. Uykuyu uyutup gece gündüz çalışmaya söz verdik.