Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15. MEB Robot Yarışmasında başarı gösteren öğrenciler Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ,Şube Müdürü Dilek Konuş , öğrencileri hazılayan danışman öğretmenlerle  birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman’ı ziyaret etti.

 
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde 6-9 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşen 15. MEB Robot Yarışmasında Kahramanmaraş Onikişubat ekibi, bu büyük yarışmada Mini Sumo ve Çizgi İzleyen Temel Seviye (ortaokul kategorisi) Robot kategorilerinde mücadele etmiş, Çizgi İzleyen Temel Seviye kategorisinde yarışan 6 takımımız depremin yaralarını sararken ilk defa katıldıkları turnuvade  32 takım arasına girerek finalde yarışmaya hak kazanmıştı. Finaldeki yarışma sonunda takımlarımızdan 2 tanesi ilk 10 da toplam 5 tanesi de ilk 20 de turnuvayı tamamlayarak büyük başarıyı yakalamıştı.

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Robot Yarışmasının kahramanlarını makamında kabul ederek, yarışma ile ilgili bilgi aldı ve kendilerini teprik etti.