MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Elbistan kamuoyuna tanıtıldı. MHP Elbistan Merkez Seçim Bürosunun açılışı için Elbistan’a gelen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayları büyük bir coşku ile karşılandı. Milliyetçi Hareket ve Ülkücü Camianın Meydanı doldurduğu buluşmada Elbistan kamuoyuna ve partililere seslenen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fahrettin Oğuz Tor, “7 Haziran Türkiye geleceğinin kader günüdür” dedi. Birlik ve beraberliğin artarak devam etmesi gerektiğini söyledi.

                MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Fahrettin Oğuz Tor, Sefer Aycan, Hacı Mustafa Tombuloğlu, Fehmi Kiraz, Şule Arıkan, Hasan Seyithanoğlu, Musa Demir, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayları, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanlarının yer aldığı kamuoyu ile buluşma, tanıtım ve MHP Merkez Seçim Bürosu açılışına partililer ve kadınlar büyük ilgi gösterdi.

                Saygı Duruşu, İstiklal Marşının okunması ve dualarla başlayan ve adeta bir miting havasına dönüşen MHP Birliktelik Gününde açılış konuşmasını yapan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner şunları söyledi:

                “Ülkemizin ve Elbistan’ın içinde bulunduğu durumu çok iyi biliyoruz. Rabia için yas tutanlar Soma’da madenlerde şehit düşen 301 madenci kardeşimiz için ne yaptılar? Biz bu gibi durumlarla yıllardır kandırıldık. Türk Bayraklarının garnizonlardan indirildi. Doğuda askerlerimiz teröristlere teslim edildi. Dolmabahçe’de teröristlere teslim olundu. Kutuculara karşı, kasacılara karşı, halka küfredenlere karşı, gemicik sahibi olanlara karşı, ihanet içinde olanlara karşı bizimle yürü Elbistan. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

                Daha sonra halka seslenen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Musa Demir, coşkulu tanıtım ve halka sesleniş ile seçim bürosu açılışını MHP’nin Elbistan’da bayrağının dikme zamanının geldiğine işaret etti. Demir konuşmasında, “Yolsuzluk, yoksulluk, hırsızlık, haksızlık AKP döneminde tavan yapmıştır. MHP hırsızlıklar karşısında susmayacaktır” dedi.

                Daha sonra mikrofona davet edilen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fahrettin Oğuz Tor, yaptığı konuşmada dikkat çekici konulara işaret ederek şu ifadelere yer verdi:

                “7 Haziran Türkiye geleceğinin kader günüdür. Birlik ve beraberliğin artarak devam etmesi gerekiyor. Para kasalarına, Dolmabahçe’de teröristlerle el sıkışılmasına evet diyebiliyorsanız AKP’ye oy verin. Yoksa tek adres MHP’dir. Güneydoğu’da askerlerimiz, polislerimiz çarşıya çıkamaz duruma getirildi. Emniyet teşkilatımızın, askerimizin durumunu bir düşünün. 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimler Türkiye’nin geleceği açısından kader günü olacaktır. Bu coşku, birlik ve beraberlik mutlaka artarak devam etmeli.”

                Yapılan konuşmaların ardından meydanı dolduran partililer MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayları ve diğer partililere tarafından karanfil yağmuruna tutuldu. Ve seçim bürosunun açılışına geçildi. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayları, MHP İl ve İlçe Başkanları ile aday adayları dualar eşlinde kurdele keserek, seçimde MHP’nin başarılı olması dileğinde bulundular. Seçim bürosuna geçen ve bir süre kalan Milletvekili Adaylarına partililer büyük ilgi gösterdi ve başarı dileğinde bulundular.