2011 yılında Kahramanmaraş’ta kurulan ve Kahramanmaraş’ın sosyal ve iktisadi alanda faaliyetlerine katkı sunan İTÜ Mezunları Derneği Başkanı Hasan Kılınçkıran ‘dan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Muhammet Tanrıverdi’ye tam destek geldi.

Dernek Başkanı Hasan Kılınçkıran yaptığı açıklamada “ Muhammet Tanrıverdi, Kahramanmaraş’ın evladıdır, Kahramanmaraş’ı çok iyi bilen birisidir. Hani kalkıp dersen ben şuan Mğaralı da felan kişi var, Uzunoluk’ta şu kişi var Tekke’de şu sorun var. Sizden önce gider. Sorunu bulur ve ne gerekiyorsa yapar. Çalışmaya aşık bir adam. Kendisini vatandaşa ve Kahramanmaraş’a adamış bir insan. Görev ve sorumluluktan kaçmaz.” Diye konuştu.

Muhammet Tanrıverdi’yi çok uzun yıllar öncesinden beri tanıdığını belirten Kılınçkıran “ Burada esnaflık yaptı. Hani tabiri caizse ekmeğini bölüştü derler ya. O bölüşmekten öte kendi payını da verdi. Kimi başı sıkışsa kim dara düşse gideceği ilk kapı Muhammet Bey’in kapısıdır. Çözüm bulmaya uğraşır. Çözemeyeceği işlerde doğru yönlendirme yapar. Etüdü iyidir. Ayrıca sosyaldirde. Cenazelerde, dost meclislerinde bulunmayı kendisine görev bilir. Sizi yarı yolda bırakmaz yani. Şan şöhret makam kendisine uygun değildir. Bize de böylesi insanlar lazım. Kahramanmaraş’a böyle vekiller lazım. Buradan seçerek Ankara’ya gönderdiğimiz insanların Kahramanmaraş’ı Kılavuzlu’yu geçince unutmaması lazım. Kahramanmaraş’ı teneffüs etmesi ve bağını koparmaması lazım. İşte Muhammet Tanrıverdi böyle bir kişilik. Hatta Meclis’e danışman olarak da gitti. Ama hiçbir zaman Kahramanmaraş’tan bağını koparmadı. Telefonun ucundadır. Gece gündüz demeden bizlere yardımcı oldu.

Şimdi ise Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Gurur duyduk. Kendisi aynı zamanda İTÜ’lüüdür. İlk işletme mühendislerinden birisidir. Muhammet Bey’in geçmişte yaptıkları unutulmaz. Şimdi ise destek sırası bizde. Aday adaylığı ve adaylık yolunda kendisine tam desteğiz” diye konuştu.