İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt,  Millî Eğitim Müdürlüğünün Değerler Eğitimi Projesi ve Yaşlılar Haftası nedeniyle Kahramanmaraş-Onikişubat Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Etti

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt yardımcıları, şube müdürleri ve personelleri ile Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ ni ziyaret ederek bir süre huzurevi sakinleriyle sohbet etti, Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ahmet Tüten’den huzurevi ve sakinleri hakkında bilgi aldı. Huzurevi sakinlerinin ihtiyaç ve sıkıntılarını dinledi, onlara karanfil, çorap ve yazma hediye etti.

Akkurt: “Huzurevinde kalan insanlarımız, bizlerin büyükleri ve saygın insanlardır. Onları belirli günlerde değil yılın her gününde hatırlayarak saygımızı, sevgimizi göstermeliyiz.” Dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’un Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretine Millî Eğitim Maarif Müfettişi Fevzi Küçük, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları: Ahmet Akküncü, Ahmet Sarıtürk, Mustafa Yılmaz, Sıddık Şirikçi, Zekeriya kahveci, Şube Müdürleri: Ali Karaköse, Mecit Topal, Mustafa Bardak, Ramazan Balkis, MEM Şefleri : Bayram Metin, Cuma Tandoğan, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Müdürü Selahattin Kılıçkıran , MEM personelleri eşlik etti.