Umre Turuna Nasıl Gidilir?

Umre Turuna Nasıl Gidilir?
Umre turuna gidebilmeniz için öncelikle belli evraklar hazırlamalı, turlar hakkın bilgi almalı ve kendiniz için en uygun olanını tercih etmelisiniz. Çok fazla çeşitte umre turu bulunmasından dolayı birçok kişide kafa karışıklığı...

Umre turuna gidebilmeniz için öncelikle belli evraklar hazırlamalı, turlar hakkın bilgi almalı ve kendiniz için en uygun olanını tercih etmelisiniz. Çok fazla çeşitte umre turu bulunmasından dolayı birçok kişide kafa karışıklığı oluşmaktadır. Bu durumda en uygun olan sizin kendi planınıza göre kaç kişi gideceğinize ve kaç gün kalacağınıza bağlı olarak seçim yapmaktadır. Tabi ki bu seçimi yaparken firma konusuna da dikkat etmelisiniz. Önemli olan bir diğer hususta

umre fiyatları 2016

yılında nasıl olacak sorusudur.

Umre turları 2016

yılı için aşağı yukarı netleşmiş ve fiyatlar da belirlenmiştir. Umre fiyatları kapsamları açısından çok fazla farklılık gösterir.

Umre Turuna Gidebilmek için Gerekli Olabilecek Evraklar

Umre turuna gidebilmeniz için çeşitli bazı evraklara ihtiyacınız olacaktır. Bunlarla ilgili tercih ettiğiniz firmadan daha detaylı bilgiler alabilmeniz mümkündür. Genel anlamda bakılacak olursa; yurtdışı bir seyahat gibi düşünerek gerekecek evrakları edinmelisiniz. Pasaport ve vize de bunun başında gelir. Bazı firmalar bu tür işlemleri sizler için yapabilmektedir. Bunun dışında nüfus cüzdanı, evlilik cüzdanı gibi belgeler gerekecektir. Buna ek olarak yanında çocuk götürecek olanlar ve bekarlar için farklı bir işleyiş söz konusu olabilir. Tüm işlemlerin sonuçlanması yaklaşık olarak 20-25 iş günü sürebilmektedir. Bu nedenle evraksal başvurularınızı bu süreyi de değerlendirerek umre turu tarihinden bir süre önce yapmalısınız.

Umre Turu için Ne Kadar Ücret Ödenir?

Umre turları 2016 yılında da tıpkı geçmiş yıllardaki gibi önceden belirlenmiştir. Umre fiyatları 2016 yılında nasıl olacak sorusu bir süre önce Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından açıklığa kavuşturulmuştur. Ancak fiyat açısından ciddi anlamda bir farklılık söz konusudur. Sayısız firma, sayısız fiyat seçeneği sunabilmektedir. Oda seçeneklerine göre fiyatlar 1.500 dolar ile 3.000 dolar arasında farklılık göstermektedir. Ancak her firmanın fiyat aralığı gün sayısına göre ve tur kapsamına göre değişebilmektedir. Bu fiyatlar ortalama olarak 7-10 gecelik turları kapsar ve içerikleri de çeşitlidir. Bazı firmalarda seyahat için gerekli ücretler gibi ek durumlar da tur kapsamına dâhil edilebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.