Maraşta Haber
Maraşta Haber

Turizmcilerden Ünal’a Teşekkür

Ulusal haber kanallarının canlı yayın tekliflerini Kahramanmaraş’ın tarihi mekânlarında kabul eden Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’a Kahramanmaraş Tanıtım ve Turizm Dernek Başkanı Erdal Kanbur’dan teşekkür geldi. Kanbur; ‘Sayın Ünal’la tarihi yerlerimiz tüm dünyaya tanıtılıyor” dedi. Kahramanmaraş Tanıtım ve Turizm Derneği Başkanı Erdal Kanbur her yönüyle Kahramanmaraş’ın gelişmesinde büyük emek veren Ak Parti Grup Başkanvekili […]

Turizmcilerden Ünal’a Teşekkür

29 Ekim 2015 - 19:15A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Ulusal haber kanallarının canlı yayın tekliflerini Kahramanmaraş’ın tarihi mekânlarında kabul eden Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’a Kahramanmaraş Tanıtım ve Turizm Dernek Başkanı Erdal Kanbur’dan teşekkür geldi. Kanbur; ‘Sayın Ünal’la tarihi yerlerimiz tüm dünyaya tanıtılıyor” dedi.

Kahramanmaraş Tanıtım ve Turizm Derneği Başkanı Erdal Kanbur her yönüyle Kahramanmaraş’ın gelişmesinde büyük emek veren Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın son aylarda Kahramanmaraş’ın tarihi mekanlarından yaptığı canlı yayınlarla kent turizmine ve kent tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.

Kahramanmaraş’tan dünyaya seslenen Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Ulusal haber kanallarının canlı yayınlarına Eshab-ı Kehf, Kahramanmaraş Kalesi, Ulucami, Taş Mescit, Bayazıtlı konağı ve son olarakda Kocabaş konağından katılmıştı.

Kahramanmaraş’ın tarihi mekanlarını tüm dünyaya tanıtan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’a vatandaşların yanı sıra bir teşekkür de Kahramanmaraş Tanıtım ve Turizm Derneği Başkanı Erdal Kanbur’dan geldi.

Kanbur; “7 güzel adam dizisi hem tanıtım anlamında hem de Kahramanmaraş’ın şair ve yazarlar kentinin tescillenmesi açısından büyük önem taşıdı. Bu projenin altında Ak Parti Grup Başkanvekili Sayın Mahir Ünal vardı.

Şimdi dizi filmimiz yok fakat kentin tarihi alanları tanıtılmaya devam ediyor. Sayın Mahir Ünal memleketini düşünen ve memleketine üstün hizmetler yapan bir hemşerimiz. Ulusal kanalların canlı yayınlarını tarihi mekanlarda gerçekleştiriyor. Canlı yayın gerçekleştirilen mekanla ilgili önce bilgiler veriyor, vatandaşların ilgisini bu yöne çekiyor. Daha sonra ise partisi ve ülke gündemiyle ilgili sorulara cevap veriyor. Bir taşla iki kuş vuruyor, canlı yayına çıkacak olan Sayın Ünal TV’leri Kahramanmaraş’a davet etmesi ve kentin tüm dünyaya açılması turizm ve tanıtım anlamında çok önemli. Bedava reklamımız oluyor. Bu tanıtımların ardından yurt dışı, il dışı ve hatta il içerisinden bile o mekanı görmeye gelen insanlarımız oluyor. Kahramanmaraş’a turist girdisi olduğu zaman esnafımıza da ekonomi yönünden büyük bir gelir girdisi oluyor.

Tanıtım anlamında bu tür fırsatları iyi değerlendirmek gerekir, eğer futbolda iyi noktada değilsen, ilinizde dizi veya sinema filmi çekilmiyorsa bu tür canlı yayınlarla dışarı açılmanız gerekir. Bunu da Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal değerlendiriyor. Kentin tanıtımı ve turizmi için faaliyet gösteren derneğimiz adına sayın Başkanımız Mahir Ünal’a teşekkür ederiz. Sayın Başkanımızdan canlı yayınlarını tarihi mekanlardan gerçekleştirmeye devam etmesini arzu ediyoruz.” Dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un da Kahramanmaraş’taki turizmin gelişmesi için büyük bir atağa kalktığına vurgu yapan Kanbur, “7 kuyular kayak merkezi projesi bölge insanının buraya gelmesini sağlayacak, bence kayak merkezi faaliyete geçtiğinde kent turizmine büyük katkı sağlayacak. Başkanımız ayrıca Saraçhane ve Demirciler çarşısının da aslına uygun olarak cephe giydirmelerini yapması, konakları restorasyon etmeye devam etmesi Kahramanmaraş’a turist sirkülasyonunda büyük mesafe kat ettirecek” diye konuştu.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Cam Kavanoz Cam Kavanoz

Yiyecek saklamak için tercih ettiğiniz cam kaplar, hava almadığı sürece uzun süre dayanıklıdır ve özellikle konserve ve benzeri gıdalar...

Yuvalarından Koparılan 4 Aslan Tekrar Eve Döndü Yuvalarından Koparılan 4 Aslan Tekrar Ev...

Ukrayna’da bir sirkte sahneye çıkarılan ve performans için kullanılan dört aslan kurtarıldıktan sonra, Tukish Cargo uçağıyla Güney Afri...

Matcha Premium Japanese Satış Matcha Premium Japanese Satış

E-ticaret sektörü özellikle son yıllarda oldukça hız kazanmış ve hemen her gün binlerce sipariş alır duruma gelmiştir. Farklı ürünler i...

Maydonoz Kürü Nedir? Maydonoz Kürü Nedir?

Günümüzde zayıflamak, kilo vermek ve sağlıklı bir vücuda kavuşmak için farklı yöntemler kullanılmaktadır. Sağlıksız zayıflama ilaçları ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 N...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ