Sevgiliye Hediye Alırken Neden Hüsrana Uğruyoruz?

Sevgiliye Hediye Alırken Neden Hüsrana Uğruyoruz?
Birçoğumuzun başına büyük bir heyecanlasevgiliye hediyealıp verdiğimizde yeteri kadar beğenilmediği için karşımızdakinin yapmacık bir tavır takınarak sevinmiş gibi yaptığı durumlar gelmiştir. Peki, nerede yanlış yapıyoruz?...

Birçoğumuzun başına büyük bir heyecanla

sevgiliye hediye

alıp verdiğimizde yeteri kadar beğenilmediği için karşımızdakinin yapmacık bir tavır takınarak sevinmiş gibi yaptığı durumlar gelmiştir. Peki, nerede yanlış yapıyoruz? Neden hediye konusunda hüsrana uğruyoruz? Sizler için araştırdık.

Özel günlerde ya da normal içimizden geldiği zamanlar fark etmez 10 kez hediye alıyorsak bunlardan taş çatlasın sadece 2 ya da 3 tanesini sevgilimize beğendirebiliyoruz. Onu becerebilirsek havalara uçuyoruz. Çiftler nerede yanlış yapıyor da birbirlerine hediye beğendiremiyor. Aslında çok basit bazı durumlara özen göstermekte bitiyor iş.

Klasik hediyelerden vazgeçin

Sevgiliye hediye beğendirme konusunda başarılı olmamamızın en önemli nedeni alışılagelmişlikten bir türlü kurtulamamış olmamız. Örneğin artık özel günlerde sevgilinize parfüm hediye etmekten vazgeçin. Onun yerine kişiye özel hediyelerle sevdiğinizi özel hissettirmekte ısrar etmelisiniz. Klasik hediyelere birkaç örnek vermek gerekirse erkek sevgiliye hediye olarak teknoloji ürünleri, bayan sevgiliye hediye olarak da kırmızı ya da kalpli hediyelerde ısrar edilmesi artık çoğu kişinin canını sıkıyor.

Sevgiliniz hayatınızda en özel insan, onu arkadaşlarınızdan ayırın

Özellikle erkeklerin sıklıkla yaptığı bir şey bu… Bir türlü sevgililerini arkadaşlarından ayıramıyorlar. Aslında bunu yapmak onlarda istemiyor ancak ellerinde değil. Bu tip erkeklerin hediye konusunda en güzel kurtarıcısı kişiye özel hediye üreten ve satan siteler. Mutlaka içinden size ve sevgilinize özel harika bir hediye bulacaksınız, emin olun.

Neye ihtiyacın var onu alayım yanılgısı

Uzun süreli ilişkilerde her iki çiftin de bu yanılgıya düştüğü oluyor ancak erkekler daha sık yapıyor. Neye ihtiyacın varsa söyle sana hediye alacağım şeklindeki bir ifade aslında karşınızdakine hiç değer vermiyorsunuz algısı yaratıyor. Bu nedenle asla sevgiliye hediye almadan önce bu tip bir davranış yapmayın.

Bu hediyeyi sana ellerimle hazırladım alışkanlığından vazgeçin

Kişiye özel olduğunu hissettirmenin tek yolunun ona ellerinizle bir hediye hazırlamak olmadığını artık kavramalısınız. Çünkü el yapımı hediyeler her zaman güzel olmuyor ve karşıdakini mutlu etmediği gibi hayal kırıklığına uğratabiliyor. Bunun yerine kişiye özel orijinal ve harika tasarımlara sahip hediyeleri seçmenizi öneriyoruz.