Konsept Çankaya’da Günlük Lüks Daireler

Konsept Çankaya’da Günlük Lüks Daireler
Kaliteli personeli, güler yüzlü hizmet anlayışı, deneyimli personelleri ve lüks odaları ile Ankara günlük kiralık ev sektörüne yeni bir soluk getiren Konsept Çankaya, güvenliği ön planda tutması ve konfora verdiği önem ile...

Kaliteli personeli, güler yüzlü hizmet anlayışı, deneyimli personelleri ve lüks odaları ile Ankara günlük kiralık ev sektörüne yeni bir soluk getiren Konsept Çankaya, güvenliği ön planda tutması ve konfora verdiği önem ile tüm müşterileri tarafından yüksek not almaktadır.

Konsept Çankaya Evlerinin Konforu

Güvenlik ve konforu en ön planda tutan Konsept Çankaya, Ankara günlük kiralık ev denince akla ilk gelen isimlerden biri olmasını da bu önceliklerine bağlamaktadır.

1+0dan 4+1e kadar pek çok alternatifi bünyesinde barındıran ve 2 ila 7 kişi arasında kişi için kalma imkânı sağlayan Konsept Çankaya evleri, en öncelikli olarak müşterilerinin konforunu düşünmektedir.

Ankara günlük kiralık ev sektörünün öncü ismi Konsept Çankaya, müşterilerine konforu yaşatmak için evlerde kullanılan eşyalarda kaliteye oldukça önem vermiş, her biri için farklı konseptler belirleyerek şıklığı da geri planda bırakmamıştır.

Konsept Çankaya Evlerine Özel Konseptler

İsminden de anlaşılacağı gibi konseptlere çok önem veren ev dekorasyonları ile de bilinen Konsept Çankaya, uzman iç mimar kadrosu ile evlerin dekorasyonlarını oluşturmuşlardır. Bu dekorasyonlar oluşturulurken şehir isimlerinden ilham alınmış ve her bir konsept için farklı bir dekorasyon stili kullanılmıştır.

Örneğin Floransa konseptli olan Ankara günlük kiralık evlerden birinde,  kırmızı duvarlar, beyaz koltuklar ve ahşap mobilyalar kullanılmış ve bu ülkenin konsepti ev mobilyalarının dizaynında yardımcı olmuştur.

Konsept Çankaya Evlerinde Verilen Hizmetler

Konforun ve şıklığın ön planda tutulduğu Konsept Çankaya evlerinde verilen hizmetler de oldukça konforlu ve müşteri odaklıdır. Her müşteriyi memnun edebilmeyi ana amaç edinen Konsept Çankaya, her evin içerisine en olması gereken LCD TV, buzdolabı, oturma grubu, yatak ve mutfak eşyalarını yerleştirmiş, ev odaları ve genişlikleri büyüdükçe ihtiyaçlar da arttığı için ona göre eşyalar yerleştirilmiştir.

Her müşterinin evden ayrılmasının ardından profesyonel temizlik ekibi ile evin özenle temizlenmesi sağlanmaktadır. Aynı zamanda uzun süreli kalan misafirler temizlik ekibini arzu ettikleri zaman evlerine çağırıp evlerini temizlettirebilmektedirler.

Bunların dışında uzun süreli kalacak müşterilere ulaşım hizmeti de ücretsiz olarak yararlanılabilinecek hizmetler arasında yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.