Çeşitli amaçlara uygun olarak geliştirilmiş soğutucular, çağımızın yaşam tarzı açısından son derece işlevsel ve zorunlu ürünlerdir. Gıdaların uzun süre taze kalmasına olanak veren aynı zamanda çeşitli içeceklerin soğutulmalarını sağlayan soğutucular arsında derin dondurucular çok daha önemli ve işlevsel görevler üstlenirler. Derin dondurucu fiyatları, günümüzde özelliklere ve yaptıkları görevlerle kıyaslandığında oldukça düşüktür. Derin dondurucular, çeşitli gıdaların aylar boyunca tazeliğini korumasını sağlayan özellikte olmalarının yanı sıra, özel olarak üretilmiş ürünlerin muhafazasını sağlayan soğutuculardır. Bu özellikleriyle evlerde ve marketlerde, gıda ile ilgili işletmelerde vazgeçilmezlerdir.

Bununla birlikte evlerde, marketlerde ve işletmelerde kullanılan derin dondurucu örneklerinin farklı yapılarda olması da gereklidir. Evlerde işlevsel ve kullanımı kolay olan derin dondurucuların, marketlerde aynı işlevselliğe sahip olmadığı görülür. Benzer şekilde farklı işletmelerde, ihtiyaçların değiştiğini ve derin dondurucularında bu ihtiyaçlara yanıt verebilecek şekilde farklı özellik ve yapıda olmaları gerekir.

 

Örneğin marketlerde hem derin dondurucu özelliğine sahip ve hem de ürünlerin teşhir edilebilmesini olanaklı kılan teşhir dolabı ürünleri daha işlevsel modellerdir. Bu sebebe dayalı olarak, derin dondurucunun dikey ve görselliği ön plana çıkaran bir tasarıma sahip olması, az yer kaplaması ve daha az enerji tüketmesi gibi özelliklere sahip olması gereklidir. Klimasan ürün geliştirmeleri sırasında tüm bu detayların farkındalığında çalışmalar yaparak, tüketici memnuniyetini ve işlevselliği en üst düzeyde sağlamaya odaklanmıştır. Bu doğrultuda sektörde uzun süredir başarıyla var olmanın oluşturduğu birikim ve deneyimlerini özenle harmanlayan Klimasan, sektörel olarak sürekli bir şekilde yaptığı araştırma çalışmalarıyla, tüketicilerin hangi özelliklere sahip soğutuculara ihtiyaç duyduğunu belirler. Alınan sonuçlara ürün geliştirmeleri yapılarak, tüm ürünlerin işlevselliğini garantiler. Bu sayede işletmeler, marketler ve evde kullanım amacıyla ihtiyaç duyulan tüm soğutucular en işlevsel özellikler donatılır ve müşteri memnuniyeti en üst düzeyde sağlanır.

 

Soğutucuların yaşamlarımızda ki öneminin farkındalığında sürdürülen tüm geliştirme çalışmalarımızın sonucunda üretilen ürünler, çok geniş bir yelpazede ürün seçeneğinin oluşmasını sağlar. Her amaca uygun çeşitli soğutucu türlerinin tüm özellik ve detaylarını inceleyebileceğiniz web platformumuz aracılığıyla, ihtiyacınıza en uygun soğutucu kolay bir şekilde seçebilir, tüm opsiyonel özellikleri hakkında bilgi alabilirsiniz.