Maraşta Haber
Maraşta Haber

Delicious Nedir? Delicious Ne İşe Yaramaktadır? Delicious Nasıl Kullanılır?

Delicious Nedir? Delicious, sık kullanılmakta olan internet sitelerinin bağlantılarının depolanmasına, paylaşılmasına ve yeni sitelerin keşfedilmesine yardımcı olan bir sosyal sık kullanılanlar hizmetidir. 2003 yılında Joshua Schachter ve Peter Gadjokov tarafından kurulan Delicious, 2005 yılında ise Yahoo tarafından satın alınmıştır. 2008 yılı sonlarında Delicious servisi, 5.3 milyon kullanıcı ve 180 milyon benzersiz yer imi bağlantısına sahip […]

Delicious Nedir? Delicious Ne İşe Yaramaktadır? Delicious Nasıl Kullanılır?
Bu yazı advertorialdir.

12 Ocak 2017 - 0:48A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Delicious Nedir?

Delicious, sık kullanılmakta olan internet sitelerinin bağlantılarının depolanmasına, paylaşılmasına ve yeni sitelerin keşfedilmesine yardımcı olan bir sosyal sık kullanılanlar hizmetidir. 2003 yılında Joshua Schachter ve Peter Gadjokov tarafından kurulan Delicious, 2005 yılında ise Yahoo tarafından satın alınmıştır.

2008 yılı sonlarında Delicious servisi, 5.3 milyon kullanıcı ve 180 milyon benzersiz yer imi bağlantısına sahip olduklarını açıklarken, Delicious, 2011 Nisan ayında Yahoo tarafından AVOS Systems şirketine satmıştır. Youtube kurucularının şirketi olan AVOS Systems’ın satın aldığı Delicious, Eylül ayında beta yayına dönerek yeniden başlatılmıştır. Mayıs 2014’te yeniden el değiştiren Delicious, bu kez de Science Inc. firmasına geçmiştir.

2016 senesinde Science’ın Domainersuite ile yaptığı anlaşma gereği servisin yönetimi Delicious Media’ya devredilirken, Delicious Media’nın CEO’su da Domainersuite kurucusu Tony Aly olmuştur. Merkezi ABD’nin Kaliforniya eyaletinde Santa Clara’da olan Delicious sitesinin adı da sahipleri gibi zaman içinde değişim göstermiştir.

Delicious ilk kurulduğunda del.icio.us alan adına sahipken, 2008 senesinde alan adı delicious.com olarak değiştirilmiştir. 2016 senesinde sahip olduğu yeni yönetim ile ilk alan adına geri dönen Delicious, şimdi ise delicious.com ve delicio.us alan adlarını del.icio.us domainine yönlenmektedir.

Delicious Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?

Bir çok farklı alanda ve bir çok amaca hizmet eden Delicious’un öne çıkan kullanım şekillerini şu şekilde sıralayabiliriz.

Tüm Kaynakları Rahatlıkla Organize Edin

Delicious’un bu denli popüler olmasının en önemli nedenlerinden biri bizlere sunduğu organize ve düzenleme kolaylığıdır. İnternetten ulaştığınız her içeriği, bulduğunuz her an okumanız mümkün olmayabilir. İşte Delicious’u kullanarak ulaştığınız tüm blog içeriklerini, haberleri ve tüm internet sayfalarını Delicious hesabınız üzerinde barındırabilir ve zaman bulduğunuzda geri dönüş yaparak rahatlıkla bu kaynaklara erişebilirsiniz.

Delicious ile Etiketleyin ve Daha Sonra Okuyun

Delicious sayesinde sizin için önem arz eden kaynakları o an değil, ihtiyacınız olduğunda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Örneğin dikkatinizi çeken bir yazı işinize o an değil ama bir kaç ay sonra yarayabilir. Delicious ile o sayfayı etiketleyebilir ve ihtiyacınız olduğunda rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Link İnşasında En Büyük Yardımcınız

İyi bir SEO stratejisi ile web siteleri Google gibi arama motorlarında üst sıralarda yer alabilmektedir. Ve Delicious’un yardımcı olduğu bir link inşası da siteler açısından oldukça faydalıdır. Çünkü Delicious’ın içerisine alınan tüm linkler sayısız botun takibine alınmaktadır.

Trendleri Keşfetmek İçin Delicious

Delicious’un Trens sekmesi altında bir çok farklı popüler konudan haberdar olabilirsiniz. En güzel yanlarından biri evrensel ve kullanıcılarına İngilizce olarak hitap etmesi olan Delicious’u tüm dünyada olup bitenlerden haberdar olmak amacıyla da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bir çok farklı özelliğe sahip olan Delicious’un ilk ve belki de en önemli fonksiyonu kullandığınız favori yer imlerinizi siteye aktarabiliyor olmanızdır. Delicious sayesinde favori yer imlerinizi internet tarayıcısı içinde bulundurmak yerine Delicious hesabınıza aktarabilir ve istediğiniz her yerden bu kaynaklara erişebilirsiniz. Delicious sayesinde yer imleriniz asla kaybolmadığı gibi ve her platformdan da ulaşılabilir durumdadır.

Etiketleri sayesinde yeni konular ve yeni web sitelerine de ulaşmanızı sağlayan Delicious, sosyal imleme özelliği sayesinde popüler ve merak edilen konular hakkında paylaşılan içeriklere de göz atmanıza imkan sağlamaktadır. Oluşturabileceğiniz özel ağlar sayesinde ilginizi çeken imleri diğer arkadaşlarınızla da paylaşmanızı sağlayan Delicious’a Android, iOS ve Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlarda da uygulama vasıtası ile ulaşabilir ve her an bağlı kalabilirsiniz.

 

Ürün tanıtımı ve Delicious.

 

Delicious’ta ürünlerinizin de tanıtımını yapmak mümkün. Böylece dilediğiniz kadar potansiyel müşteriye ulaşma şansınız olur.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : | Bu yazı advertorialdir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Cam Kavanoz Cam Kavanoz

Yiyecek saklamak için tercih ettiğiniz cam kaplar, hava almadığı sürece uzun süre dayanıklıdır ve özellikle konserve ve benzeri gıdalar...

Yuvalarından Koparılan 4 Aslan Tekrar Eve Döndü Yuvalarından Koparılan 4 Aslan Tekrar Ev...

Ukrayna’da bir sirkte sahneye çıkarılan ve performans için kullanılan dört aslan kurtarıldıktan sonra, Tukish Cargo uçağıyla Güney Afri...

Matcha Premium Japanese Satış Matcha Premium Japanese Satış

E-ticaret sektörü özellikle son yıllarda oldukça hız kazanmış ve hemen her gün binlerce sipariş alır duruma gelmiştir. Farklı ürünler i...

Maydonoz Kürü Nedir? Maydonoz Kürü Nedir?

Günümüzde zayıflamak, kilo vermek ve sağlıklı bir vücuda kavuşmak için farklı yöntemler kullanılmaktadır. Sağlıksız zayıflama ilaçları ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ