Maraşta Haber
Maraşta Haber

Daha Sağlıklı Saç ve Saç Derisi İçin Bioxcin’i Deneyin!

Etkinliği klinik olarak kanıtlanmış Bioxcin sağlıklı saç gelişiminde dünya ülkeleri tarafından değer görüyor. ABD, Avrupa ve çok sayıda gelişmiş dünya ülkelerinde satışa sunulan markanın saç bakım ürünleri ilk olarak eczanelerde yerini almıştır. Bunun nedeni markanın bakım ürünlerinin formüllerinin eczacı profesörler ve eczacılık fakültelerinde geliştirilmiş olmasıdır. Saç köklerinin beslenerek saç kayıplarının önlenmesini konu alan Bioxcin profesyonel […]

Daha Sağlıklı Saç ve Saç Derisi İçin Bioxcin’i Deneyin!
Bu yazı advertorialdir.

03 Mayıs 2018 - 1:13A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Etkinliği klinik olarak kanıtlanmış Bioxcin sağlıklı saç gelişiminde dünya ülkeleri tarafından değer görüyor.

ABD, Avrupa ve çok sayıda gelişmiş dünya ülkelerinde satışa sunulan markanın saç bakım ürünleri ilk olarak eczanelerde yerini almıştır. Bunun nedeni markanın bakım ürünlerinin formüllerinin eczacı profesörler ve eczacılık fakültelerinde geliştirilmiş olmasıdır. Saç köklerinin beslenerek saç kayıplarının önlenmesini konu alan Bioxcin profesyonel bir etkiye sahiptir.

Aynı zamanda mevcut olan saç tellerinin daha da canlanmasını sağlaması markanın ürünlerine gösterilen ilgiyi artırıyor. Saç problemleri yaşamayanlar tarafından tercih edildiğinde bile var olan saçların canlılığının ve sağlığının korunmasına büyük katkıda bulunuyor. Genel olarak kullanıcı yorumları dikkate alındığında tüketicilerin markanın saç bakım ürünlerine dair olumlu geri dönüşlerinin sağlandığı gözlemleniyor.

Saç Sağlığı Nasıl Korunur?

Beslenme ve saçlara gösterilen bakım saç sağlığınasıl korunur denilince ilk aşamada dikkat edilmesi gerekenlerdir. Her gün bünyenin ihtiyaç duyduğu ölçüde protein, vitamin ve minerallerin alınması gerekir. Siz ne yerseniz saçınız da bu yediklerinizden beslenecektir. Keratin bir protein çeşidi olup saçların yapı taşı olarak bilinir. Hatta saçların % 75’inden fazlası keratin proteininden meydana gelmiştir denilebilir.

Vücuda alınan protein ilk olarak kalp gibi yaşamımızda en önemli olan organlara taşınıyor. Saçların vücuda alınan proteinden beslenebilmesi için düzenli ve yeterli olarak protein alımının sağlanması gerekiyor. Eğer gün içinde vücudun gereksinim duyduğu protein yeteri kadar karşılanmaz ise saçlar proteinden yoksun kalıyor ve gücünü yitirmeye başlıyor.

Saçlar için önemli olan bir diğer besin maddesi ise demir olarak karşımıza çıkıyor. Stephen Pullan’ a göre saçın enerji kaynağı demir olarak değerlendiriliyor. Hatta kadınlarda görülen saç dökülmelerinin büyük bir kısmını demir eksikliğine bağlıyor. Kadın saç bakım ürünlerinde demir maddesine yer verilmesi kadınlarda görülen bu dökülmelerin önemli oranda önlendiğinin bilgisini veriyor. Bioxcin markasının saç dökülmelerine karşı imal ettiği şampuanlar içerisinde demir maddesine rastlanılır. Saçların beslenmesinde önemli bir görevi vardır.

Hangi Şampuan Markaları Tercih Edilmeli

Klinik çalışmalar dikkate alındığında 6 ay boyunca yapılan deneylerde katılımcıların % 100’ünde saç dökülmesinin önemli oranda azaldığı, % 83’ünde daha kalın telli saçlara sahip olunduğu ve % 93’ünde daha güçlü saçların kendini gözle görülür şekilde belli ettiği sonucuna varılır. Bu deney firmanın Forte serisi için uygulanmış olup yoğun saç dökülmeleri ile karşı karşıya kalan kişiler üzerinde gerçekleştirilmiştir.

Şampuan markaları arasında saç problemleri yaşayan kişiler tarafından yoğun ilgi gören Bioxcin tüketiciler tarafından tam not alıyor. % 100 bitkisel ekstre içermesi saçların ihtiyaç duyduğu besinlerin sağlanması üzerinde önemli bir rol oynuyor.

Canlılığını Kaybeden Saçlarınızı Tekrar Hayata Döndürün!

Bioxcin Quantum serisi saçlara canlılık ve hacim sağlayan formül içerir. % 100 siyah sarımsak ekstresinden elde edilen bu bakım serisinde canlı saçlar ürünlerin içerdiği aktifler ile korunur. Saç için komple bakım sağlar. Bununla birlikte yine içeriğinde yer alan B11 vitamini saç dökülmelerinin önlenmesine yardımcı olur. 18 amino asitten oluşan bu seri sahip olunması arzu edilen parlak saç için A vitaminini içermesi ile saç tellerinin kökten uca beslenmesini ve daha ilgi çekici görünmesini sağlıyor.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : | Bu yazı advertorialdir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Cam Kavanoz Cam Kavanoz

Yiyecek saklamak için tercih ettiğiniz cam kaplar, hava almadığı sürece uzun süre dayanıklıdır ve özellikle konserve ve benzeri gıdalar...

Yuvalarından Koparılan 4 Aslan Tekrar Eve Döndü Yuvalarından Koparılan 4 Aslan Tekrar Ev...

Ukrayna’da bir sirkte sahneye çıkarılan ve performans için kullanılan dört aslan kurtarıldıktan sonra, Tukish Cargo uçağıyla Güney Afri...

Matcha Premium Japanese Satış Matcha Premium Japanese Satış

E-ticaret sektörü özellikle son yıllarda oldukça hız kazanmış ve hemen her gün binlerce sipariş alır duruma gelmiştir. Farklı ürünler i...

Maydonoz Kürü Nedir? Maydonoz Kürü Nedir?

Günümüzde zayıflamak, kilo vermek ve sağlıklı bir vücuda kavuşmak için farklı yöntemler kullanılmaktadır. Sağlıksız zayıflama ilaçları ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 N...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ