Alanya'da Delphin Otellerinde Yaz Tatili Keyfini Yaşayın!

Alanya'da Delphin Otellerinde Yaz Tatili Keyfini Yaşayın!
Yerli ve yabancı turistin çok sık ziyaret ettiği Alanya’da seçimleriniz ile en uygun fiyatlı olanı tercih edebilirsiniz. Burada tercihlerinizi yapabilmeniz için kendinize bir iyilik yapın ve erken rezervasyon zamanında inceleyin.Delphin...

Yerli ve yabancı turistin çok sık ziyaret ettiği Alanya’da seçimleriniz ile en uygun fiyatlı olanı tercih edebilirsiniz. Burada tercihlerinizi yapabilmeniz için kendinize bir iyilik yapın ve erken rezervasyon zamanında inceleyin.

Delphin otelleri, Alanya’da en çok beğenilen ve konumu ile en çok tercih edilenler arasındadır.  Doğasının güzelliği ve dünyaca meşhur plajlarında konaklamak ve eğlenceli bir tatil geçirmek için siz de Delphin otellerini inceleyerek, zincir oteller arasından birini yakalamalısınız.

Alanya otellerinin genel özelliği her fiyat aralığına uygun fiyatlı otelin bulunmasıdır. Dilerseniz ucuz, dilerseniz lüks seçimler yapabilirsiniz. Bu otellerin içerisinden 2 tane tavsiyemiz olacak. Delphin Botanik Hotel, kalite ve güzel detayları bir arada bulabileceğiniz bir oteldir.

Delphin Botanik, denize sıfır konumlanmış, hava alanına 90 km ve şehir merkezine 1 km uzaklıktadır. Her şey dâhil hizmet kalitesi ile misafirlerinin rahat etmesini ister. Standart oda ve aile odası bulunmaktadır. Aynı zamanda çocuk dostu olan Delphin Botanik Hotel de, bebek yatakları, lunapark, bebek bakımı, çocuk animasyonu, çocuk havuzu, çocuk kulübü, çocuk parkı bulunmaktadır.

Diğer bir tercihiniz ise Delphin Botanik Platinum ise Antalya havalimanına 90 km, Alanya ve Side’ye 32 km uzaklıkta yer alıyor. 145 deniz tarafı, 110 Kara tarafı olmak üzere toplam 255 standart oda vardır. 6 katlı ve 453 oda ile misafirlerine kusursuz bir tatil deneyimi yaşatacak olan otelde her şey dâhil sistem ile siz de rahat edeceksiniz. 4-12 yaş arası çocuklar için ise mini club ile hizmet veren Delphin otelde siz dinlenirken çocuklarınızda eğlenceli bir tatil yapacak.

Erken rezervasyon seçeneklerinin oldukça fazla sunulduğu Delphin otellerinde yani Alanya’da kendinize en uygun olan oteli bulmanız an meselesi. Dilerseniz 444 77 44 numaralı çağrı merkezinden direkt olarak bilgi alabilir, dilerseniz seçimlerinizi yapmak için fırsatları yakalayabilirsiniz.