Kurtlar Vadisi Pusu 178. Bölüm, yeni bölüm 17 Ocak’ta ATV ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 10. Yılında ATV ekranlarında devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun geçen hafta yayınlan 177. bölümünde Savcı Leyla ile Maskeli Fedayi karşı karşıya gelmişti. Kurtlar Vadisi Pusu 178.Bölümü Polat Alemdar ve kızı Elif’in buluşmasına sahne olacak. Kurtlar Vadisi Pusu’nun 178.Bölümünde neler olacağı ise merak konusu. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 178. bölüm fragmanı…

 

Kurtlar Vadisi Pusu’da Geçen Hafta Yaşananlar…

 

İki haftadır Maskeli Fedai’nin kimliğini merak eden Kurtlar Vadisi Pusu seyircisi geçtiğimiz hafta peçenin altında Pusat Çakır’ın yüzünü görünce şoke olmuştu.

 

Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar’ın yaşadığı kesinleşirken Maskeli Fedai’nin gerçek kimliği de ortaya çıkmış oldu. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde Maskeli Fedai, Leyla’ya aslında Polat olduğunu itiraf ederken, yüzünü ve kimliğini bir süre daha gizlemek zorunda olduğunu belirtti. Kurtlar Vadisi Pusu 177.bölümünün final sahnesinde ise Polat ile Leyla buluşması gerçekleşti.