Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Karşıyaka 15 Temmuz İlkokulu Okul Aile Birliği yönetimince okul ihtiyaçlarının karşılanması ve okulda velilerle  kaynaşma adına okul bahçesinde kermes düzenledi.

 

Düzenlenen kermeste, maharetli ellerle yapılan  yöresel birçok gıda ürün eğitim yararına satışa sunuldu. Kermese katılan veliler, öğrenciler, okul yönetimi ve öğretmenler, davetliler ürünlerden satın alarak okula destek oldu.

 

HABERE AİT FOTOĞRAF VİDEOSUNA BAKMAK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=V6ETyvnVuC8&t=55s

 

Okul Müdürü Zakire Kardaş ,  “ Bayan öğrenci velilerimiz istenilen testeği  verdiler, amacımız öğrencilerimizin bilinçli, yardımsever, paylaşmayı ve dayanışmayı birlikte yapabilme yetisine ulaşabilmesi için duyarlı bireyler olarak yetiştirebilmeyi esas almaktadır. Burada elde  elde edilecek gelirin tamamı çocuklarımızın eğitim ortamlarının iyileştirilmesinde ve gelişim projelerinde kullanılacaktır.

Kermesi yapılmasına vesile olan Okul Aile Birliği Başkanı ve üyelerine, tüm öğrenci velilerimize, öğretmenlerimize ve kermesimizi ziyaret eden çevre eğitim yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.