Dijital dünyada kapsamlı haber takibi, detaylı analizler, dijital stratejik danışmanlık ve kriz yönetimi alanlarında hizmet vermek üzere; Ajans Press Group bünyesinde kurulan ITS Medya; sektördeki yerini aldı.

2015 yılı içerisinde hazırlıklarını tamamlayan ITS Medya; aktif satış faaliyetlerine bir süre önce başlamak ile birlikte eş zamanlı olarak sektörde ilke imza atacak projeler ile ilgili yazılımlarını da sürdürüyor.

ITS Medya; monitoring hizmeti ile kurum, kişi ve markaların talep ettikleri her konu için dijital dünyada var olan tüm haberleri yüz bine yakın sitede ve sosyal medya mecralarında taramakta. Tüm site ve mecraları ayrıştırarak sunan ITS; sistem üzerinden sunulan karşılaştırma ve analizler, anlık bildirim servisleri gibi ekstra dijital kolaylıklar sağlıyor.

Sosyal medyada itibar yönetimine ve ihtiyaca yönelik olarak geliştirilen ITS; müşterilerinin bulundukları pazarda payını arttıracağı, rakiplerinin önüne geçeceği, sektördeki algıyı yönetecekleri kapsamlı analizler ve dijital stratejik danışmanlık hizmetleri ile de dikkat çekmekte.

62 Yıllık Sektör Deneyimi

Ajans Press’in medya takibindeki 62 yıllık tecrübesi ve bilgi birikimi ile donatılan ITS; müşterilerinin dijital iletişim ve pazarlama alanındaki gücünü arttıracakları dijital çözümler için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.