2014 Dünya Kupası D Grubu’nda Uruguay ile İngiltere karşılaşıyor. Suarez 39. dakikada Uruguay’ı 1-0 öne geçirdi. Rooney 75. dakikada eşitliği sağladı. 85. dakikada Suarez yeniden Uruguay’ı öne geçirdi.

İNGİLTERE: Hart, Johnson, Cahill, Jagielka, Baines, Gerrard, Henderson, Sterling, Rooney, Welbeck, Sturridge
URUGUAY: Muslera, Gimenez, Godin, Caceres, Pereira Rios, Lodeiro, Gonzalez, Rodriguez, Suarez, Cavani
GOOLLL..85’de bir kez daha Suarez… Arkaya seken topla buluşan Suarez sağ çaprazdan ceza sahasına girdi sert vurdu ve golü yaptı.
-GOLLL…75’de Rooney ortaya çıktı… Johnson sağ kanattan topu getişrdi ve yerden ortasını kesti. Arka direkte Rooney topu kaleye gönderdi.
-53’de ceza sahası içinde topla buluşan Rooney vurdu kaleci Muslera mutlak golü çıkardı.
-Uruguay hızlı başladı. 51’de Suarez’in ara pasında Cavani kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunda top yandan auta çıktı.
-49’da kornerden gelen topu kaleci Hart çizgiden çıkarttı.
-Karşılaşmada 2. yarıya İngiltere başladı.
-İlk yarıda son düdük geliyor.
-GOLLl…39’da Suarez ortaya çıkıyor ve golünü atıyor…. Soldan gelen ortaya Suarez çok akıllı bir kafa vuruşuyla golü yaptı…
-31’de Gerrard’ın soldan kullandığı serbest atışta Rooney arka direkte harika yükselerek kafa vuruşunu yaptı ancak top üst direğe çarparak oyuna geri döndü.
-15. dakikada Rodriguez sol çaprazda topla buluştu. sert bir şut çıkardı top üstten az farkla auta çıktı.
-10. dakikada rakip ceza sahası yayı üzerinde kaznılan serbest atışta topun başına Rooney geçti. Vuruşunda top direği yalayarak auta çıktı.
-Maçın hakemi İspanyol Carballo ilk düdüğü çaldı.