İlimiz Kahramanmaraş’ı temsil etmek üzere Amasya da bulunan TOKİ Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hokey Takımı Gençler Hokey grup maçlarında inanılması güç bir başarıya imza attı.

Habere Ait Fotoğraf Galerisi

Konya, Diyarbakır ve Trabzon takımları ile birlikte A grubunda mücadele eden TOKİ Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı ilk maçında Konya takımını 4-0, ikinci maçında Diyarbakır takımını 8-0 ve üçüncü maçında Trabzon takımını 5-0 yenerek şampiyon oldu. Yaptığı mücadele ile taraflı tarafsız bütün seyircilerin takdirini kazanan takımda Furkan Ataş turnuvanın en iyi oyuncusu, Barış Bahși ise turnuvanın en iyi kalecisi seçildi. Turnuva sonunda TOKİ Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Hüzeyfe Tahiroğlu ise duygularını şöyle dile getirdi.

“Takımımızla ne kadar gurur duysak azdır. Bütün maçlarımızda baskılı oynadık ve kalemizde şut görmedik. Türkiye’nin en büyük sekiz takımı arasına girdik. Şimdi hedef 18-22 Mayıs tarihleri arasında Osmaniye de yapılacak olan Türkiye şampiyonluğunda. Bunu da başaracağız ve Kahramanmaraş’ımızın adını her zaman olduğu gibi bir kez daha ülkemize şampiyon olarak duyuracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben tekrar oyuncularımızı ve onları hazırlayan Vakkas Celik hocamı ve Ahmet Kaya kardeşimi yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum. ”dedi

Habere Ait Fotoğraf Galerisi