Maraşta Haber
Maraşta Haber

Nurhak’ta “Kardeşlik Mitingi” Şölene Dönüştü

Millet İttifakı CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, CHP Nurhak Belediye Başkanı Adayı İlhami Bozan ve 3 Dönem Nurhak Belediye Başkanlığı görevini yürüten Av. Ahmet Akkuş ile üst düzey CHP kurmaylarının katıldığı Millet İttifakı Mitingi adeta gövde gösterisine dönüştü. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Nurhak tarihi günlerinden […]

Nurhak’ta “Kardeşlik Mitingi” Şölene Dönüştü

24 Mart 2019 - 21:29A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Millet İttifakı CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, CHP Nurhak Belediye Başkanı Adayı İlhami Bozan ve 3 Dönem Nurhak Belediye Başkanlığı görevini yürüten Av. Ahmet Akkuş ile üst düzey CHP kurmaylarının katıldığı Millet İttifakı Mitingi adeta gövde gösterisine dönüştü.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Nurhak tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Millet İttifakı adına gerçekleşen “Kardeşlik Mitingi” CHP, İYİ Parti ve Nurhaklılar’ın yoğun ve coşkulu katılımı ile yapıldı. CHP Hatay ve Adıyaman Milletvekillerinin de yer aldığı Kardeşlik Mitinginde Nurhak Halkı kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Coşku içinde geçen Millet İttifakı Nurhak Kardeşlik Mitingi öncesinde CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç ile beraberindeki heyet Barış Kasabasında karşılandı ve yaklaşık 3 kilometrelik konvoyla Nurhak Seçim Bürosu önüne geldi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği Millet İttifakı CHP Nurhak Kardeşlik Mitinginin ilk konuşmasında halka seslenen Millet İttifakı CHP Nurhak Belediye Başkan Adayı İlhami Bozan, “Kardeşlik Mitingi” adı verilen buluşmaya gösterilen yoğun ilgiden duyduğu ifadeyi belirterek şunları söyledi:

BOZAN: “NURHAK YİNE DEMOKRASİNİN KALESİ OLARAK KALACAKTIR”

“İnsan ve mahalle ayrımı yapmadan yola çıktık. Şu anda ise gördüğümüz manzara karşısında Nurhak’ı birleşmiş ve kenetlenmiş olarak gördük. Bu mitingin adını boşuna Kardeşlik Mitingi olarak koymadık. Hiçbir güç kuvvet bu kardeşliğimizi bozamaz. Nurhak kardeşliğin sembolüdür. Bizler sadece seçim zamanları ortaya çıkmadık. Nurhak seçim zamanı ortaya çıkanların vaatlerine kanacak değildir. Biz istihdam ve hizmet için geliyoruz. 31 Martta Nurhak yine demokrasinin kalesi olmaya devam edecektir.”

Daha sonra mikrofona davet edilen ve CHP’li Belediye Başkanı olarak 3 dönem 15 yıl görevini yürüten, bu dönem ise kendi isteği ile aday olmayan Başkan Av. Ahmet Akkuş’a Nurhaklılar sevgi gösterisinde bulunarak, hizmetleri için teşekkür coşkusu sundular.

Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, bir anlamda veda ve helalleşme şeklinde geçen konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

AKKUŞ: “NURHAK CUMHURİYET DEĞERLERİNİ TAŞIMAYA DEVAM EDECEKTİR”

                “Nurhak’ta Cumhuriyet Bayrağı değişmeyecek. 31 Martta İlhami Bozan kardeşimize bayrağı teslim edeceğiz. Nurhak; kardeşliğin, dostluğun ve demokrasinin beşiğidir ve yine öyle kalacaktır. Nurhak evladına bir kez daha sahip çıkacaktır. ‘Çocuktan belediye başkanı olur mu?’ diyenlere inat Nurhak halkı 3 dönem 15 yıl bu görevi bana layık gördü. Beni belediye başkanı olarak seçti. Nurhak CHP’li kaldıkça bazıları rahatsız oluyor. Varsın olsunlar. Nurhak Cumhuriyet değerlerini taşımaya devam edecektir.”

                Konuşmasın sonunda Nurhaklılar’dan helallik isteyen ve helalleşen Belediye Başkanı Av. Akkuş, coşkulu alkış, sevgi gösterileri ve sloganlar eşliğinde vedasını gerçekleştirdi.

                Nurhak Kardeşlik Mitinginin son konuşmacısı ise CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Millet İttifakı CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç oldu. Eşi Buket Görgülü Öztunç ile Nurhak Halkını selamlayan Atom Karınca Öztunç’a Nurhak halkı büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

                Coşkulu kalabalığı gören ve büyük memnuniyet yaşayan Ali Öztunç, “Nurhak kararını çoktan vermiş” sözleriyle başladığı konuşmasında şunları söyledi:

ÖZTUNÇ: “NURHAK KARARINI VERMİŞ NURHAK’TA İLHAMİ MARAŞ’TA ALİ”

                “Nurhak kararını vermiş. Meydanlar, damlar ve hatta balkonlar insanlarla doluysa bu iş tamamdır demektir. Nurhak halkı; Nurhak’ta İlhami, Maraş’ta Ali demiş. Şahsıma, CHP’ye ve Millet İttifakına Kahramanmaraş gösterilen ilgi çok büyük. Halkın teveccühü çok büyük. Anketlerde çok yüksek düzeydeyiz. Bu yüzden kıskanıyorlar ve iftira atıyorlar. Geçmişime iftira atanlara cevap verdim. Benim atalarım, bu vatan için gazi olmuş insanlardır. Bunu resmi belgelerle ispatladım. Ben bunları açıkladım. iftira atanlarda açıklasın.”

                Konuşmaların ardından Ali Öztunç ve İlhami Bozan, seçim otobüsü ve yüzlerce araçtan oluşan konvoy ile şehir içinde halkı selamladı. Daha sonra Nurhak’a bağlı Tatlar Kasabasına giden Millet İttifakı CHP Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç ve CHP Nurhak Belediye Başkan Adayı İlhami Bozan, seçim bürosu önünde vatandaşlara seslendi. Öztunç, konuşmasında TBMM’de Kullar ve Tatlar’ın haklarının her zaman savunucusu ve takipçisi olduğunu, olmaya devam edeceğini ifade ederek, halktan destek istedi. CHP Tatlar Mitinginin ardından Öztunç ve Bozan halkı selamlayarak Tatlar Kasabasından ayrıld

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili ...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cumhuriyet Halk Partisi’nden bir milletvekillini topu gelse, hepsine verecek ...

Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Göreve Başladı Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Görev...

Yarım asırdan sonra Elbistan Belediyesini alan CHP’de, Belediye Başkanlığı’na seçilen Erkan Gürbüz, Elbistan Adliyesinde İlçe seç...

CHP 47 yıl sonra birinci parti oldu CHP 47 yıl sonra birinci parti oldu

CHP, 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 37,47 oy oranı ile 1977 seçimlerinde aldığı yüzde 41,38 oy oranıyla 47 yıl sonra sandıktan...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mes...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu “EN İYİSİ İŞ BAŞA DÜŞTÜ” diyerek mesaj verip ,11 a...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ